WTA
Με Azarenka η Σάκκαρη στα ημιτελικά (vid)

 
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka Tennis Channel
tennisnews team Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 - 18:47

Μια πολύ δύσκολη μάχη θα δώσει στον αυριανό της ημιτελικό στην Οστράβα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες τενίστριες της δεκαετίας, τη Victoria Azarenka.

Η Azarenka, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει βρει το καλύτερό της τένις και κάνει εκπληκτικά τουρνουά, επιβλήθηκε στα προημιτελικά του J&T Banka Ostrava Open της Elise Mertens με 6-4, 6-1 σε 90 λεπτά και πήρε μια άνετη πρόκριση για την τελική 4άδα.

Η 31χρονη Λευκορωσίδα, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.14 στην παγκόσμια κατάταξη, υπέστη break στο ξεκίνημα του αγώνα και έμεινε πίσω με 0-2. Ήταν πίσω έως και το 6ο game, με 2-4, από εκείνο το σημείο κι έπειτα ωστόσο κυριάρχησε απόλυτα, κερδίζοντας τα 10 από τα 11 τελευταία games.

Θυμίζουμε πως παρόμοια ροή είχε και ο αγώνας της Σάκκαρη, με την Ελληνίδα μάλιστα να μένει πίσω με σετ και με break από την Ons Jabeur, την οποία τελικά κέρδισε με 3-6, 6-3, 6-1, κερδίζοντας τα 11 από τα 12 τελευταία games.

Για πρώτη φορά θα συναντηθούν Azarenka και Σάκκαρη σε επίσημο αγώνα, έχουν όμως προπονηθεί μαζί και η Λευκορωσίδα δήλωσε πανέτοιμη για ένα δυνατό ματς.

"Θα είναι πολύ δύσκολο, είναι εκπληκτική παίκτρια, μεγάλη μαχήτρια, επιστρέφει πολλές μπάλες και έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, οπότε θα είναι διασκεδαστικός αγώνας. Δεν είμαι σίγουρη αν έχουμε παίξει ξανά, έχουμε προπονηθεί μαζί όμως και γνωριζόμαστε καλά. Θα είναι ωραίο ματς", δήλωσε η Azarenka μετά τη νίκη της επί της Mertens.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots