WTA
Σάκκαρη: "Δύσκολος αγώνας, αλλά ανυπομονώ"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 - 22:50

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη για τη δύσκολη αποστολή της στα ημιτελικά της Οστράβας ενάντια στη Victoria Azarenka, αλλά και για τη σπουδαία σημερινή της νίκη.

"Η Vika είναι μια μεγάλη πρωταθλήτρια, έχει πετύχει απίθανα πράγματα στο τένις. Θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας για μένα, ωστόσο ανυπομονώ να τον δώσω", είπε η Μαρία Σάκκαρη, στη συνέντευξη Τύπου μετά από την πρόκρισή της στα ημιτελικά του J&T Banka Ostrava Open.

Η 25χρονη Ελληνίδα έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, ειδικά από τα μέσα του 2ου σετ έως το τέλος, για να επικρατήσει της Ons Jabeur με 3-6, 6-3, 6-1. Ήταν πίσω με 3-6, 1-3 στα μισά του αγώνα, αλλά κατάφερε να κερδίσει τα 11 από τα 12 τελευταία games.

"Η Ons έβγαζε δύσκολα και επικίνδυνα χτυπήματα στο 1ο σετ, δεν μπορούσα να βρω τρόπο να της δυσκολέψω τη ζωή. Αλλά το γεγονός και μόνο ότι γνωρίζω πως μπορώ να μείνω εκεί έξω για πολλή ώρα και να παλέψω, μου δίνει βοήθεια και ελπίδα, οπότε είπα ότι θα προσπαθήσω να μείνω εκεί μαζί της, τελικά πήρα το break που έψαχνα και μετά απ' αυτό τα πράγματα καλυτέρευσαν για μένα."

To Σάββατο, στις 15:00 ώρα Ελλάδας, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Azarenka για 1η φορά στην καριέρα της. Η Λευκορωσίδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, διανύει εξαιρετική χρονιά, ειδικά στο δεύτερο μισό της μετά την αναστολή, ενώ περιμένει και εκείνη μια δύσκολη μάχη. 

"Θα είναι πολύ δύσκολο, είναι εκπληκτική παίκτρια, μεγάλη μαχήτρια, επιστρέφει πολλές μπάλες και έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, οπότε θα είναι διασκεδαστικός αγώνας. Δεν είμαι σίγουρη αν έχουμε παίξει ξανά, έχουμε προπονηθεί μαζί όμως και γνωριζόμαστε καλά. Θα είναι ωραίο ματς", δήλωσε η Azarenka μετά τη νίκη της επί της Elise Mertens στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots