WTA
Το "αντίο" της Σάκκαρη για το φινάλε της σεζόν

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 15:03

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε χθες τη σεζόν της με ένα πολύ καλό τουρνουά στην Οστράβα και ήδη σκέφτεται τη δουλειά, με στόχο να βελτιώσει κι άλλο το παιχνίδι της για τη νέα σεζόν.

"Σε ευχαριστώ Ostrava Open και όλους όσοι με ακολουθήσατε στο tour αυτή τη χρονιά! Τώρα είναι off-season, θα επικεντρωθώ στο να οδηγήσω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο! Ελπίζω να σας δω όλους σύντομα", έγραψε η Σάκκαρη στη δημοσίευσή της.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @jtbankaostravaopen and all of you who followed my tour this year! Now it’s off season, I’ll be focusing on taking my game to the next level! Hope to see you all soon. x Sakkattack

Una publicación compartida por SAKKATTACK (@mariasakkari) el

Η Σάκκαρη έκανε ένα φανταστικό τουρνουά στην Οστράβα, όπου απέκλεισε χωρίς να χάσει σετ την Kristyna Pliskova στον 1ο γύρο, καθώς και την Elina Svitolina, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη, στον 2ο γύρο. Στα προημιτελικά ανέτρεψε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, κέρδισε τα 11 από τα 12 τελευταία games και απέκλεισε ακόμα μια πολύ καλή παίκτρια, την Ons Jabeur.

Για 2η φορά φέτος έπαιξε σε ημιτελικό και για 2η σε μια indoor διοργάνωση, ενώ συνολικά έφτασε τους 9 ημιτελικούς στο WTA Tour. Δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία της, καθώς τη σταμάτησε η φοβερή φέτος Victoria Azarenka, κόντρα στην οποία πάλεψε πολύ σκληρά στο 2ο σετ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα κάνει τις ολιγοήμερες διακοπές της, πριν επιστρέψει και πάλι στη δουλειά, για την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots