WTA
Με Gauff η Σάκκαρη στον 2ο γύρο

 
Coco Gauff
Coco Gauff Φωτογραφία: Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 - 16:08

Η Coco Gauff θα είναι η επόμενη παίκτρια που θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στο Άμπου Ντάμπι, με την 16χρονη Αμερικανίδα να πραγματοποιεί πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της στη χρονιά.

H Gauff ήταν έτσι κι αλλιώς το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην αναμέτρησή της με την Ulrikke Eikeri στον 1ο γύρο του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open, ωστόσο φρόντισε να προκριθεί με πολύ εμφατικό τρόπο στη φάση των "32", κάνοντας και μια βροντερή δήλωση για τη συνέχεια.

Η μόλις 16χρονη Αμερικανίδα, που είναι με μεγάλη διαφορά η νεότερη παίκτρια στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης, συνέτριψε με 6-0, 6-1 την πιο άπειρη σε αυτό το επίπεδο Νορβηγή, για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

H Μαρία Σάκκαρη, η οποία επίσης πραγματοποίησε ιδανικό ποδαρικό στο 2021 κερδίζοντας την Anastasia Potapova με 6-4, 6-2, θα αντιμετωπίσει την Gauff για 2η φορά στην καριέρα της.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί ξανά στον 1ο γύρο του Western & Southern Open στα γήπεδα του US Open στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Αύγουστο, με την Ελληνίδα παίκτρια να κάνει ένα φανταστικό ματς και να φτάνει σε μια γρήγορη και εύκολη νίκη με 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots