WTA
Άμπου Ντάμπι: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 - 19:49

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Coco Gauff το απόγευμα του Σαββάτου, για μια θέση στη 16άδα του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα μπει στη μάχη του 2ου γύρου του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open το απόγευμα του Σαββάτου, στον τελευταίο αγώνα του κεντρικού court του Zayed Sports City International Tennis Centre, από το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας.

Κατά προσέγγιση, ο αγώνας αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 16:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, κάτι βεβαίως που είναι πολύ ρευστό, αφού προηγούνται χρονικά 4 αγώνες, με τον 1ο να ξεκινάει στις 08:00 το πρωί. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την COSMOTE TV.

Θα είναι η 2η συνάντηση της Σάκκαρη με τη 16χρονη Gauff, την οποία είχε κερδίσει με 6-1, 6-3 το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη, για το Western & Southern Open.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, με όσες είναι στο κεντρικό court βεβαίως να ξεχωρίζουν. Η Elina Svitolina θα παίξει με την άλλοτε Νο.2 στον κόσμο Vera Zvonareva, ενώ η Garbine Muguruza θα δοκιμαστεί απέναντι στην Aliaksandra Sasnovich. Η Karolina Pliskova, που κέρδισε δύσκολα χθες την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά, Anastasia Gasanova.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Centre Court:
08:00 Xiyu Wang v. Elena Rybakina [6]
10:00 Anastasia Gasanova [Q] v. Karolina Pliskova [3]
12:00 Vera Zvonareva v. Elina Svitolina [2]
14:00 Aliaksandra Sasnovich v. Garbine Muguruza [5]
16:00 Maria Sakkari [9] v. Cori Gauff COSMOTE TV

Court 1:
08:00 Su-wei Hsieh v. Marta Kostyuk
10:00 Karolina Muchova [12] v. Daria Kasatkina
12:00 Ekaterina Alexandrova [17] v. Heather Watson

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots