WTA
Άμπου Ντάμπι: Το πρόγραμμα της Δευτέρας

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 - 17:03

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Σάκκαρη θα δώσει μια μεγάλη μάχη για την είσοδο στα ημιτελικά του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open, ενάντια στην πρωταθλήτρια του Australian Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό του Άμπου Ντάμπι και Νο.4 στον κόσμο, Sofia Kenin, περίπου στις 09:30 με 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, σε ζωντανή μετάδοση του COSMOTE TV.

Μετά και τη μεγάλη εμφάνισή της επί της Garbine Muguruza, η Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το 3 στα 3 και να προκριθεί στα προημιτελικά του Άμπου Ντάμπι χωρίς να έχει χαμένο σετ. Η Kenin με τη σειρά της κατάφερε να σβήσει ένα match point και να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Yulia Putintseva, για να μπει και εκείνη στην 8άδα.

Θα είναι η 3η φορά που θα συναντηθούν για το tour Σάκκαρη και Kenin, με την 22χρονη Αμερικανίδα να προηγείται στο head-2-head με 2-0, έχοντας κερδίσει τις άλλες δυο αναμετρήσεις στα τρια σετ, σε Wimbledon και US Open το 2018.

Τη Δευτέρα θα γίνουν βεβαίως και οι άλλοι τρεις προημιτελικοί του τουρνουά WTA 500. Στις 08:00, η Aryna Sabalenka θα αντιμετωπίσει την Elena Rybakina. Μετά τον αγώνα της Σάκκαρη, περίπου στις 12:00 ώρα Ελλάδας, η 18χρονη Marta Kostyuk θα αντιμετωπίσει τη Sara Sorribes Tormo, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας της Veronika Kudermetova με μια εκ των Elina Svitolina και Ekaterina Alexandrova.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (11/01):

Centre Court:
08:00 Aryna Sabalenka [4] v. Elena Rybakina [6]
10:00 Sofia Kenin [1] v. Maria Sakkari [9] COSMOTE TV
12:00 Marta Kostyuk v. Sara Sorribes Tormo
14:00 Veronika Kudermetova v. Alexandrova [17]/Svitolina [2]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots