WTA
Άμπου Ντάμπι: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Aryna Sabalenka & Μαρία Σάκκαρη
Aryna Sabalenka & Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφίες: Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 - 17:44

Στη μάχη των ημιτελικών του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open θα μπει το πρωί της Τρίτης η Μαρία Σάκκαρη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Μετά τη νέα σπουδαία νίκη της επί της Sofia Kenin, η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει αύριο την είσοδό της στον τελικό του Άμπου Ντάμπι, απέναντι σε μια ακόμα πολύ δυνατή παίκτρια, την Aryna Sabalenka.

Έχοντας αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, η Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει κατά σειρά της Anastasia Potapova, Coco Gauff, Garbine Muguruza και Kenin, πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα σε σεζόν που έχει κάνει ποτέ στην καριέρα της. Μπήκε στον 10ο ημιτελικό της στο tour και κόντρα στην Kenin πέτυχε την 11η Top 10 νίκη της.

Απέναντι στη Sabalenka θα βρεθεί για 5η φορά, έχοντας μια νίκη και τρεις ήττες στο παρελθόν. Η Σάκκαρη θα διεκδικήσει την 3η πρόκρισή της σε τελικό WTA διοργάνωσης, μετά το Σαν Χοσέ το 2018, όπου ήταν φιναλίστ, και το Ραμπάτ το 2019, όπου ήταν πρωταθλήτρια.

Ο άλλος ημιτελικός, ανάμεσα στην 18χρονη Marta Kostyuk και στη Veronika Kudermetova, θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα, δηλαδή θα ξεκινήσει λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Sabalenka με τη Σάκκαρη.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (12/01):

Centre Court:
10:00 Maria Sakkari [9] v. Aryna Sabalenka [4] COSMOTE TV
12:00 Marta Kostyuk v. Veronika Kudermetova

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots