WTA
Σάκκαρη: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νίκη με τη Serena" (vid)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Ben Solomon
tennisnews team Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 22:25

H Μαρία Σάκκαρη απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού, μιλώντας για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της, τα ελληνικά νησιά και το ελληνικό φαγητό, καθώς και τα αγαπημένα τους τουρνουά.

Η WTA συγκέντρωσε μερικές ερωτήσεις κοινού για τη Μαρία Σάκκαρη και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδωσε τις απαντήσεις της.

Ξεχωρίζοντας για καλύτερες στιγμές έως τώρα στην καριέρα της τον πρώτο της τίτλο στο Μαρόκο, αλλά και την πολύ μεγάλη νίκη της επί της Serena Williams στη Νέα Υόρκη, η Μαρία μίλησε ακόμα για τους φίλους της στην Ελλάδα, το padel τένις, το φαγητό της... γιαγιάς και τα ελληνικά νησιά.

Αναλυτικά οι απαντήσεις της:

-Τι θα έπρεπε ο καθένας να επισκεφτεί στην Ελλάδα;
"Πιστεύω πως πρέπει να επισκεφτείς την Αθήνα και μετά να πας σε κάποιο νησί, όλα τα νησιά είναι πολύ όμορφα, θα περάσεις σίγουρα πολύ καλά."

-Ποιο είναι το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής σου;
"Δεν έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα, κάθε φορά που πηγαίνω στο γυμναστήριο κάνω κάτι διαφορετικό. Εξαρτάται από το τι πρέπει να δουλέψω και από το τι δούλεψα τις προηγούμενες ημέρες."

-Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου;
"Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου μέχρι τώρα ήταν όταν κέρδισα τον πρώτο μου WTA τίτλο. Επίσης, όταν κέρδισα τη Serena Williams. Ήταν ένα σπουδαίο κατόρθωμα για μένα και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ."

-Ποια είναι τα αγαπημένα σου χόμπι εκτός του τένις;
"Ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι είναι να παίζω padel με τους φίλους μου. Είναι πολύ καλός τρόπος για να περάσεις χρόνο μαζί τους. Επίσης μου αρέσει να βγαίνω για φαγητό με τους φίλους μου, γιατί μ' αρέσει πολύ το φαγητό."

-Ποια είναι η αγαπημένη σου κουζίνα/το αγαπημένο σου φαγητό;
"Η ελληνική φυσικά! Το φαγητό της γιαγιάς μου. Όταν ταξιδεύω μου αρέσει πολύ το ιταλικό φαγητό και το σούσι."

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου τουρνουά;
"Τα αγαπημένα μου τουρνουά είναι το Australian Open, το Indian Wells, η Ρώμη, το Roland Garros... έχω μερικά!"

-Πως εξισορροπείς την κοινωνική σου ζωή με το τένις;
"Έχω πολύ καλούς φίλους πίσω στο σπίτι, με τους οποίους μπορώ να ξεφύγω από το τένις και να έχω κοινωνική ζωή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Αυτό με βοηθάει πολύ και τώρα στην καραντίνα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots