WTA
Miami Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 9:41

Η μεγάλη αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Miami Open, καθώς η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την κορυφαία παίκτρια του κόσμου για τον τελευταίο χρόνο, Naomi Osaka, για μια θέση στα ημιτελικά.

Το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία για τη Μαρία, θα αρχίσει στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, και θα είναι το πρώτο παιχνίδι του κεντρικού γηπέδου του Hard Rock Stadium για σήμερα.

Η Σάκκαρη παραδοσιακά δημιουργεί πολλά προβλήματα στην Osaka. Στις 4 προηγούμενες συναντήσεις τους η Μαρία έχει μια νίκη και η Osaka τρεις, όλες όμως στα τρια σετ, δηλαδή δεν έχει κερδίσει ποτέ την Ελληνίδα παίκτρια με straight sets.

Η Osaka πάντως αυτή την περίοδο είναι αναμφίβολα η παίκτρια που αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση να κερδίσει κάποια στο γυναικείο tour, αφού δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα της από τον Φεβρουάριο του 2020 και μετράει 23 διαδοχικές νίκες. Έχει κερδίσει επίσης τα δυο τελευταία Grand Slams στα οποία έλαβε μέρος, το US Open το 2020 και το Australian Open το 2021.

Μετά τον αγώνα της Σάκκαρη με την Osaka, θα ακολουθήσει ο πρώτος προημιτελικός του ανδρικού ταμπλό, ανάμεσα στον 19χρονο Jannik Sinner και στον 23χρονο Alexander Bublik, που θα παίξει στον σημαντικότερο προημιτελικό της ζωής του.

Δυο ώρες μετά τα μεσάνυκτα, θα γίνει ο τελευταίος προημιτελικός των γυναικών, ανάμεσα στην Bianca Andreescu και στην Sara Sorribes Tormo, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα του Daniil Medvedev, απέναντι στον Roberto Bautista Agut.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Grandstand:
20:00 Maria Sakkari [23] v. Naomi Osaka [2] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Jannik Sinner [21] v. Alexander Bublik [32] COSMOTE SPORT 6HD
02:00 Bianca Andreescu [8] v. Sara Sorribes Tormo
03:30 Daniil Medvedev [1] v. Roberto Bautista Agut [7] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots