WTA
Δεν θα παίξει στο Βερολίνο η Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Corinne Dubreuil/FFT
tn team Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 - 10:57

Η σπουδαία πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros, άλλαξε και το πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη, που δεν θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο, αλλά θα παίξει σε ένα τουρνουά πριν από το Wimbledon.

Η Σάκκαρη απέσυρε τη συμμετοχή της από το Bett1Open που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα (14-20 Ιουνίου), καθώς είχε δυο γεμάτες εβδομάδες στο Roland Garros και προφανώς χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να γεμίσει τις μπαταρίες της ενόψει μιας μεγάλης αλλαγής, από το χώμα στο γρασίδι.

Στο 500άρι του Βερολίνου θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου οι Aryna Sabalenka, Elina Svitolina, Bianca Andreescu, Iga Swiatek, Karolina Pliskova, Petra Kvitova και Garbine Muguruza μεταξύ άλλων. Η Σάκκαρη έγινε η 5η παίκτρια που απέσυρε τη συμμετοχή της μετά από τις Ashleigh Barty, Jennifer Brady, Sofia Kenin και Naomi Osaka.

Το πρόγραμμα της Ελληνίδας παίκτριας για τη σεζόν του γρασιδιού πλέον αλλάζει. Θα επιστρέψει φυσικά στην Αθήνα και μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στο γρασίδι και, αν όλα πάνε καλά, θα παίξει σε ένα τουρνουά προετοιμασίας πριν από το Wimbledon.

Αυτό θα είναι το Bad Homburg Open, το 250άρι του Bad Homburg στη Γερμανία, το οποίο θα γίνει την εβδομάδα 20-26 Ιουνίου. Μια εβδομάδα αργότερα θα βρίσκεται φυσικά στο Λονδίνο για το Wimbledon (28 Ιουνίου - 11 Ιουλίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots