WTA
Εγκατέλειψε η Bouzkova, πρόκριση για Σάκκαρη

 
Εγκατέλειψε η Bouzkova, πρόκριση για Σάκκαρη
tn team Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 - 22:33

Έχοντας προβάδισμα με σετ και με break, η Μαρία Σάκκαρη είδε την αντίπαλή της να εγκαταλείπει και πέρασε στον 2ο γύρο του National Bank Open στο Μόντρεαλ.

Μετά από 1 ώρα και 31 λεπτά παιχνιδιού, η Μαρία Σάκκαρη είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρησή της με τη Marie Bouzkova, έχοντας το προβάδισμα με 6-4, 3-1, όταν η Τσέχα σήκωσε λευκή πετσέτα, ανήμπορη να συνεχίσει.

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί το 1ο σετ, η Bouzkova έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποια αδιαθεσία και σταμάτησε το παιχνίδι για να της μετρήσουν την πίεση. Προσπάθησε να συνεχίσει μετά και από το ιατρικό τάιμ άουτ που πήρε λίγο αργότερα, μετά το τέλος του 1ου σετ, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Αυτή ήταν η 1η νίκη για τη Σάκκαρη στο 1000άρι του Καναδά, όπου είχε αγωνιστεί άλλες δυο φορές, το 2018 και το 2019, χάνοντας και τις δυο στον 1ο γύρο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία επέστρεψε σήμερα στο Νο.18 που είναι και το career high της, ξεκίνησε κάπως νευρικά, έκανε μερικά λάθη και βρέθηκε πίσω με break δυο φορές, στο 1-3 και στο 2-4, αλλά και τις 2 είχε άμεση απάντηση. Πριν ακόμα νιώσει αδιαθεσία η Bouzkova φαινόταν να βρίσκει καλύτερο ρυθμό και έκλεισε το 1ο σετ έχοντας κερδίσει τα 5 από τα 6 τελευταία games. Στο 2ο σετ η μάχη ήταν πια άνιση και η Μαρία κέρδισε τα 3 από τα 4 πρώτα games, πριν η Τσέχα εγκαταλείψει.

Στον 2ο γύρο του National Bank Open, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Veronika Kudermetova και Yulia Putintseva.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots