WTA
Επεισοδιακή η πρώτη συνέντευξη Τύπου της Osaka από τον Μάιο (vid)

 
Επεισοδιακή η πρώτη συνέντευξη Τύπου της Osaka από τον Μάιο (vid)
tn team Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 22:05

Η Naomi Osaka έδωσε σήμερα την πρώτη της συνέντευξη Τύπου από τον Μάιο για το τουρνουά του Σινσινάτι, όμως δεν κύλησε όπως θα έπρεπε, με την παίκτρια να αποχωρεί δακρυσμένη για λίγα λεπτά από την αίθουσα μετά από μια ερώτηση που της έγινε σε έντονο ύφος.

Όλα κυλούσαν ομαλά, καθώς οι δημοσιογράφοι του τένις που βρίσκονται στα περισσότερα μεγάλα τουρνουά διαχειρίστηκαν αρκετά καλά την κατάσταση, όμως υπήρξε μια ερώτηση από έναν ντόπιο δημοσιογράφο του Σινσινάτι, σχετική με το πως μια παίκτρια κορυφαίου βεληνεκούς που έχει την εύνοια των media δεν αρέσκεται στη μορφή που έχουν οι συνεντεύξεις Τύπου, η οποία έγινε σε πιο επιθετικό τόνο από τις υπόλοιπες και διατάραξε την αρμονία.  

H Osaka ήθελε να απαντήσει στην ερώτηση, παρότι η υπεύθυνη της συνέντευξης της είπε ότι μπορούσαν απλά να πάνε στην επόμενη, μετά από μια μεγάλη παύση. Τελικά έδωσε απάντηση, αλλά αμέσως μετά άρχισε να κλαίει και αποχώρησε από την αίθουσα. Η συνέντευξη πάντως ολοκληρώθηκε κανονικά, με την παίκτρια να επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα και να απαντάει σε μια ακόμα ερώτηση στα αγγλικά και μερικές ερωτήσεις στα ιαπωνικά, αλλά ακυρώθηκαν και 3 ερωτήσεις στα αγγλικά εξαιτίας του χρόνου που είχε χαθεί.

"Ο νταής από το Cincinnati Enquirer (σ.σ. το μέσο του δημοσιογράφου) είναι η επιτομή του γιατί οι σχέσεις των παικτών και των μέσων είναι τόσο κακές αυτή τη στιγμή. Όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο Zoom, θα συμφωνήσουν πως ο τόνος του ήταν λάθος και ο μοναδικός του σκοπός ήταν να εκφοβίσει την παίκτρια. Πραγματικά απαίσια συμπεριφορά", δήλωσε λίγο αργότερα ο Stuart Duguid, ατζέντης της Osaka.

"Και αυτός ο υπαινιγμός ότι η Naomi χρωστάει την επιτυχία της στην προβολή από τα media είναι ένας μύθος, μην είσαι τόσο καλομαθημένος!" πρόσθεσε.

Η Osaka, η οποία δεν είχε δώσει καμία συνέντευξη Τύπου σε τέτοια μορφή μετά από το Roland Garros, αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Σινσινάτι από τον 2ο γύρο, αντιμετωπίζοντας τη νικήτρια του αγώνα της Coco Gauff με τη Su-wei Hsieh.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots