WTA
Η Teichmann έβγαλε εκτός την Osaka (vids)

 
Jil Teichmann
Jil Teichmann © Western & Southern Open / Ben Solomon
tn team Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - 9:44

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της πέτυχε η Jil Teichmann, η οποία βρίσκεται στο Νο.76 της παγκόσμιας κατάταξης και κατάφερε να αποκλείσει με ανατροπή τη Naomi Osaka και να την αφήσει εκτός προημιτελικών στο Σινσινάτι. Τα αποτελέσματα του 3ου γύρου.

Η Teichmann επέστρεψε από το 3-6, 1-2 για να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Osaka με 3-6, 6-3, 6-3 και να αφήσει εκτός προημιτελικών την 23χρονη Γιαπωνέζα, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη.

Αυτή ήταν η σημαντικότερη νίκη στην καριέρα της 24χρονης Ελβετίδας, που βρίσκεται στο Νο.76 της παγκόσμιας κατάταξης. Συνολικά ήταν η 4η νίκη της απέναντι σε Top 10 παίκτρια και η 3η της απέναντι σε Top 5 παίκτρια, όμως ήταν η πρώτη απέναντι σε παίκτρια από το Top 3.

Λίγο αργότερα, στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, η Belinda Bencic, που έρχεται με φόρα από το Τόκιο και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που κέρδισε εκεί, επικράτησε της Karolina Muchova που εγκατέλειψε στις αρχές του 2ου σετ με πρόβλημα στους πλάγιους κοιλιακούς. Η Bencic, που ήταν μπροστά με 7-5, 2-1, επιβεβαίωσε έτσι την παρουσία μιας Ελβετίδας στα ημιτελικά, αφού θα είναι η επόμενη αντίπαλη της Teichmann.

Η πρωταθλήτρια του Roland Garros, Barbora Krejcikova, επικράτησε της Garbine Muguruza με 6-1, 6-7 (5), 6-2 και θα παίξει στα προημιτελικά με την κορυφαία του κόσμου, Ashleigh Barty, που πέτυχε μια συντριπτική νίκη επί της Victoria Azarenka με 6-0, 6-2.

Την εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει και η Angelique Kerber, που επικράτησε της Jelena Ostapenko με 4-6, 6-2, 7-5 και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Petra Kvitova, που πήρε μια εντυπωσιακή νίκη επί της Ons Jabeur με 6-1, 6-2.

Τέλος, αν και έχανε με 1-4 στο 1ο σετ και με 0-5 στο 2ο, η Karolina Pliskova επιβλήθηκε της Jessica Pegula με 6-4, 7-6 (5) και μπήκε επίσης στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει την Paula Badosa. Η Ισπανίδα, η οποία διανύει μια τρομερή σεζόν, νίκησε την Elena Rybakina με 6-2, 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots