WTA
Νέα υπέρβαση για την Teichmann - απέκλεισε και την Bencic (vid)

 
Jil Teichmann
Jil Teichmann © Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 8:33

H Jil Teichmann έφτασε σε μια ακόμα μεγάλη υπέρβαση στο Σινσινάτι, αποκλείοντας την χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Belinda Bencic, για να προκριθεί στον σημαντικότερο ημιτελικό της καριέρας της. Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Karolina Pliskova.

Η Teichmann συνεχίζει την παραμυθένια πορεία της στο Western & Southern Open του Σινσινάτι, καθώς κέρδισε τα ξημερώματα του Σαββάτου και την Belinda Bencic, πρόσφατη χρυσή Ολυμπιονίκη, με το εμφατικό 6-3, 6-2.

Η 24χρονη Ελβετίδα κάνει το καλύτερο τουρνουά της ζωής της, μαζί με το επίσης 1000άρι του Ντουμπάι τον περασμένο Μάρτιο, όπου είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Με τη νίκη της επί της Bencic ισοφάρισε την καλύτερη πορεία της σε ένα 1000άρι.

Θυμίζουμε πως μια μέρα πριν η Teichmann πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της, απέναντι στο Νο.2 του κόσμου, Naomi Osaka, ενώ έχει αποκλείσει ακόμα τις Sorana Cirstea και Bernarda Pera.

Το Σάββατο, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Karolina Pliskova, με φόντο μια θέση στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της.

H Pliskova έχανε με διπλό break με 1-4 από την Paula Badosa, όμως κατάφερε να "γυρίσει" το 1ο σετ και είχε τον απόλυτο έλεγχο στο 7-5, 2-0. Σε εκείνο το σημείο, η Ισπανίδα εγκατέλειψε τον αγώνα, καθώς αντιμετώπισε σε μεγάλο μέρος του πρόβλημα τραυματισμού στον δεξί της ώμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots