WTA
Η πρεμιέρα της Σάκκαρη στη Μόσχα

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © USTA
tn team Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 19:54

Η Μαρία Σάκκαρη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο 500άρι της Μόσχας νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε bye για τον 2ο γύρο του VTB Kremlin Cup και έτσι θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της αύριο, γύρω στις 12:30 με 13:00 το μεσημέρι, στον δεύτερο αγώνα της ημέρας στο κεντρικό γήπεδο.

Θα είναι ο πρώτος αγώνας της Μαρίας στην indoor season και θα είναι απέναντι σε μια παίκτρια που έχει δώσει ήδη 3 αγώνες στο τουρνουά, την Anna Kalinskaya, που ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της.

Θυμίζουμε πως αν η Σάκκαρη κερδίσει την Kalinskaya και μπει στα προημιτελικά, θα εξασφαλίσει και την πρώτη της πρόκριση στο WTA Finals της Γουαδαλαχάρα.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί, με την αναμέτρηση της Anett Kontaveit με την Andrea Petkovic. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Σάκκαρη, ενώ στις 14:30 θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Andrey Rublev, που θα αντιμετωπίσει τον Adrian Mannarino.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Aslan Karatsev τον Egor Gerasimov, ενώ στις 18:30 η Simona Halep θα παίξει με τη Veronika Kudermetova. Η νικήτρια αυτού του αγώνα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Σάκκαρη στα προημιτελικά. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα του Mackenzie McDonald με τον Gilles Simon.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Centre Court:
11:00 Anett Kontaveit [9] v. Andrea Petkovic
12:30 Maria Sakkari [3] v. Anna Kalinskaya [Q] COSMOTE TV
14:30 Andrey Rublev [1] v. Adrian Mannarino
16:30 Egor Gerasimov [Q] v. Aslan Karatsev [2]
18:30 Veronika Kudermetova v. Simona Halep [8]
20:00 Gilles Simon v. Mackenzie McDonald

Court 1:
11:00 Filip Krajinovic [4] v. Pedro Martinez
13:00 Federico Coria v. Ricardas Berankis [LL]
15:00 Marketa Vondrousova v. Lesia Tsurenko [Q]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots