WTA
Η όμορφη χειρονομία της Badosa

 
Η όμορφη χειρονομία της Badosa
Φωτογραφία: Twitter (@paulabadosa)
tn team Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 13:15

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του σημαντικότερου τίτλου της καριέρας της, στο Indian Wells, η Paula Badosa επέστρεψε στη Μαδρίτη και εκμεταλλεύτηκε μια από τις ελεύθερες μέρες της για να επισκεφτεί το νοσοκομείο La Paz και να περάσει χρόνο με τα παιδιά που νοσηλεύονται.

"Αυτό είναι που έχει πραγματικά σημασία...", έγραψε στη σχετική δημοσίευση που έκανε η 23χρονη Ισπανίδα τενίστρια.

"Σήμερα είχα την τύχη να περάσω λίγο χρόνο με τα υπέροχα παιδιά. Σας ευχαριστώ που με διδάξατε τόσα πολλά και ευχαριστώ το νοσοκομείο La Paz που μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω."

Η Badosa επέστρεψε στην Ισπανία για να ξεκουραστεί μετά τον θρίαμβό της στο Indian Wells, όπου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σε 1000άρι τουρνουά. Ένας τίτλος που την έφερε στο Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο.8 του Race, με αποτέλεσμα να διεκδικεί με καλές πιθανότητες και την πρόκρισή της στο WTA Finals για 1η φορά στην καριέρα της.

Αυτή την εβδομάδα ίσως εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της, κάτι που αν πετύχει θα αγωνιστεί στους τελικούς του Billie Jean King Cup στην Πράγα την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και στο WTA Finals στη συνέχεια (10-17 Νοεμβρίου). Αν όμως δεν προκριθεί από αυτή την εβδομάδα στο Finals, τότε έχει πει πως θα αγωνιστεί στο Κλουζ της Ρουμανίας την επόμενη εβδομάδα (25-31 Οκτωβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots