WTA
Σάκκαρη στο TN: "Δεν είναι κάτι ανησυχητικό"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © VTB Kremlin Cup
tn team Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 19:10

Επικοινωνήσαμε με τη Μαρία Σάκκαρη και μας καθησύχασε μετά την εγκατάλειψή της από τα ημιτελικά του VTB Kremlin Cup πως δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και χρειάζεται ξεκούραση για να επιστρέψει δυνατότερη για το WTA Finals.

"Είναι ολα καλά, απλά έχω πολύ κούραση και δεν αισθανόμουν πολύ καλά για να συνεχίσω. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάντως. Χρειάζομαι μερικές μέρες ξεκούραση και μετά θα ξεκινήσω προετοιμασία για το Μεξικό", είπε η Σάκκαρη στο tennisnews.gr.

Η 26χρονη Ελληνίδα εγκατέλειψε μετά από λίγα λεπτά στην αναμέτρησή της με την Ekaterina Alexandrova για τα ημιτελικά του VTB Kremlin Cup, ενώ ήταν πίσω με 1-4.

Πριν πάρει την απόφασή της, είχε πάρει ένα ιατρικό τάιμ άουτ και η φυσιοθεραπεύτρια της πήρε την πίεση και της μέτρησε το οξυγόνο στο αίμα.

Τις επόμενες δυο εβδομάδες η Σάκκαρη δεν θα δώσει κάποιον αγώνα, συνεπώς θα έχει αρκετό χρόνο για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες. Θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες την προετοιμασία της στην Αθήνα για το τελευταίο και πολύ σημαντικό ραντεβού για φέτος, του WTA Finals της Γουαδαλαχάρα (10-17 Νοεμβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots