WTA
Στον τελικό του διπλού η Παπαμιχαήλ στο Μπουένος Άιρες

 
Στον τελικό του διπλού η Παπαμιχαήλ στο Μπουένος Άιρες
tn team Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 - 23:00

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κοίταξε στα μάτια την Anna Bondar, No.135 στην παγκόσμια κατάταξη, στα προημιτελικά του WTA Argentina Open, ενώ στο διπλό προκρίθηκε στον τελικό, μαζί με την Maria Lourdes Carle.

Η Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε την καλή της πορεία στο τουρνουά της WTA 125K Series του Μπουένος Άιρες στα προημιτελικά στο μονό, καθώς ηττήθηκε από την Ana Bondar, No.3 στο ταμπλό και Νο.135 στον κόσμο, με 6-4, 7-5, σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες παιχνιδιού.

Και τα δυο σετ ήταν πολύ κλειστά, με τις δυο παίκτριες να ανταλλάζουν από ένα break στα πρώτα games του αγώνα και την 24χρονη Ουγγαρέζα να κάνει και 2ο break, για να περάσει μπροστά με 4-3. Αυτό το break ήταν καθοριστικό, καθώς κράτησε το σερβίς της στο 8ο (5-3) και στο 10ο game (6-4), φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του σετ.

Στο 2ο σετ η Παπαμιχαήλ έμεινε 3 φορές πίσω με break και κατάφερε να απαντήσει και στις 3, για να ισοφαρίσει σε 1-1, σε 3-3 και σε 5-5. Στο 11ο game όμως υπέστη και 4ο break από την Bondar, που ανέκτησε το πάνω χέρι στο 6-5 και τελικά σέρβιρε με επιτυχία για τη νίκη στο 12ο game του 2ου σετ.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία είχε 2 νίκες στο μονό αυτή την εβδομάδα, έπαιξε αργότερα στα ημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με την Maria Lourdes Carle αντιμετώπισε τις Ισπανίδες Irene Burillo Escorihuela και Andrea Lazaro Garcia, τις οποίες κέρδιζαν με 6-4, 3-1 όταν εγκατέλειψαν τον αγώνα.

Την Κυριακή, η Δέσποινα θα διεκδικήσει τον 1ο της τίτλο στο διπλό σε ένα 125άρι τουρνουά, καθώς μαζί με την Carle θα αντιμετωπίσει τις νικήτριες του δεύτερου ημιτελικού, που θα γίνει αύριο. Σ' αυτόν οι κορυφαίες του ταμπλό, Irina Bara και Ekaterine Gorgodze, θα αντιμετωπίσουν τις Katharina Gerlach και Daniela Seguel.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots