WTA
Σάκκαρη στο ΤΝ: "Θέλω να απολαύσω τον αγώνα και να κάνω το καλύτερο που μπορώ"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © WTA Finals
tn team Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 - 10:46

Η Μαρία Σάκκαρη απάντησε στο τι ήταν αυτό που της έδωσε την πολύ μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του WTA Finals, ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις της και για τον επόμενο αγώνα με την Anett Kontaveit.

"Νομίζω ότι όλα καταλήγουν στις λεπτομέρειες, στο ποιος το θέλει λίγο παραπάνω, ποιος το πολεμάει λίγο παραπάνω. Πήρα τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν στο 3ο σετ, παρόλο που βρέθηκα πίσω και το απόλαυσα. Παρόλο που ήμουν πίσω στο σκορ προσπάθησα να παίξω με τον κόσμο, να απολαύσω τη στιγμή, γιατί αυτές οι στιγμές δεν γυρνάνε πίσω και πραγματικά η ατμόσφαιρα έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο", είπε η Σάκκαρη στο tennisnews.gr, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Aryna Sabalenka στη Γουαδαλαχάρα.

Ζητήσαμε ακόμα από τη Μαρία τις σκέψεις της σχετικά με τον επόμενο αγώνα της, στα ημιτελικά του WTA Finals, που θα αρχίσει περίπου 21 ώρες μετά το τέλος του αγώνα της με την Sabalenka, ενώ η Anett Kontaveit, την οποία θα αντιμετωπίσει, δεν αγωνιζόταν τη Δευτέρα.

"Θα είναι λίγο δύσκολα ο ύπνος και η ξεκούραση, σίγουρα εκείνη έχει το πλεονέκτημα γιατί είχε ρεπό σήμερα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, νομίζω ότι η αδρεναλίνη θα με κρατήσει ζωντανή και, όπως είπα και προηγουμένως, θα προσπαθήσω να απολαύσω τον αυριανό αγώνα και να κάνω το καλύτερο που μπορώ."

Σε άλλη ερώτηση που της έγινε στα ελληνικά, η Μαρία απάντησε στο αν αυτό το τουρνουά είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας ήδη πολύ επιτυχημένης σεζόν: "Νομίζω ότι πραγματικά το αξίζω και το λέω αυτό στον εαυτό μου πολλές φορές για να το χωνέψω! Όταν ανακοινώθηκε ότι θα αγωνιστούμε εδώ, κανείς δεν περίμενε πως θα ήταν τόσο μοναδικά! Ειδικά αυτή η ατμόσφαιρα σε ένα απίστευτο τουρνουά, κάνουν αυτή τη χρονιά πολύ πιο ξεχωριστή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δίνω στον εαυτό μου αυτές τις ευκαιρίες."

Όσο για το αν περίμενε να βρεθεί στα ημιτελικά όταν είδε την κλήρωση του τουρνουά: "Δεν μου πέρασε καμιά σκέψη απ' το μυαλό τότε, το πήγα τελείως αγώνα με τον αγώνα, γιατί ήξερα πόσο περίεργα μπορούν να γίνουν τα πράγματα σε ένα round robin. Δεν έτυχε αυτή τη φορά, αλλά ήξερα πως μπορούσε κάποια να περάσει μόνο με μια νίκη. Σίγουρα ήταν απογοητευτικό το προηγούμενο ματς (σ.σ. με την Badosa), μετά όμως πίστεψα ότι μπορούσα να κερδίσω σήμερα και είχα ένα πολύ καλό feeling ότι θα τα καταφέρω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots