WTA
Σίδνεϊ: Με Σάκκαρη και 8 συνολικά Top 10 παίκτριες!

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © WTA Finals
tennisnews team Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 - 10:31

Πολύ δυνατό αναμένεται να είναι και το 500άρι της δεύτερης εβδομάδας του αυστραλιανού tour, που θα φιλοξενηθεί στο Σίδνεϊ και όπου έχουν δηλώσει συμμετοχή η Μαρία Σάκκαρη και άλλες 7 παίκτριες από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ταμπλό που θα θυμίζει Grand Slam έχουν και τα δυο πρώτα 500άρια της χρονιάς στο WTA Tour, που θα γίνουν στα πλαίσια του αυστραλιανού καλοκαιριού σε λίγες ημέρες.

Την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς (3-9 Ιανουαρίου), το ενδιαφέρον στρέφεται στην Αδελαΐδα, όπου θα αγωνιστούν 8 παίκτριες από το Top 10: οι Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza, Barbora Krejcikova, Μαρία Σάκκαρη, Paula Badosa, Iga Swiatek και Ons Jabeur!

Η δεύτερη εβδομάδα δεν πάει πίσω, αφού στο 500άρι του Σίδνεϊ (10-16 Ιανουαρίου), δήλωσαν συμμετοχή οι: Barty, Muguruza, Krejcikova, Σάκκαρη, Anett Kontaveit, Badosa, Swiatek και Jabeur. Η μόνη διαφορά είναι πως δεν θα παίξει σ' αυτό το τουρνουά η Νο.2 του κόσμου Aryna Sabalenka, θα παίξει όμως η Anett Kontaveit, που δεν δήλωσε συμμετοχή στο τουρνουά της Αδελαΐδας.

Να σημειωθεί βέβαια, πως το 500άρι του Σίδνεϊ θα γίνει μετά από το τουρνουά της Αδελαΐδας και την προηγούμενη εβδομάδα από το Australian Open. Επομένως, είναι πολύ πιθανό τα μεγάλα ονόματα που θα φτάσουν στους τελικούς γύρους του τουρνουά της Αδελαΐδας, να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το Σίδνεϊ, ώστε να προστατευτούν ενόψει του μεγάλου ραντεβού της Μελβούρνης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots