WTA
Τα δάκρυα της Sabalenka, που έκανε 21 διπλά λάθη! (vids)

 
Τα δάκρυα της Sabalenka, που έκανε 21 διπλά λάθη! (vids)
tn team Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 12:10

Καθόλου καλά δεν μπήκε η νέα σεζόν για την Aryna Sabalenka, που γνώρισε σήμερα τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μάλιστα σε έναν αγώνα που αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα στο σερβίς, έκανε 21 διπλά λάθη, δοκίμασε να σερβίρει ακόμα και με underarm -χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού όπως υποστήριξε- και ξέσπασε σε δάκρυα μέσα στον αγώνα.

Η 23χρονη Λευκορωσίδα δεν φαίνεται να είναι καθόλου καλά, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Σήμερα ηττήθηκε από την Rebecca Peterson, Νο.93 στην παγκόσμια κατάταξη, με 5-7, 6-1, 7-5, αποχαιρετώντας έτσι πρόωρα το τουρνουά της Αδελαΐδας. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ηττηθεί ξανά στην πρεμιέρα της, από την Kaja Juvan, Νο.86 στον κόσμο, με 7-6 (6), 6-1.

Η εικόνα της Sabalenka, που τερμάτισε το 2021 στο Νο.2 του κόσμου, είναι ακόμα πιο αποθαρρυντική από τα αποτελέσματά της. Σήμερα ολοκλήρωσε το ματς με 21 διπλά λάθη (!), ενώ υπήρχαν στιγμές που ένιωθε τόση μεγάλη ανασφάλεια με το σερβίς της, που έκανε underarm σερβίς.

Μάλιστα, η chair umpire της αναμέτρησης τη ρώτησε όταν αντίκρυσε αυτό το θέαμα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την φυσική της κατάσταση και η Λευκορωσίδα της απάντησε πως ήταν μια χαρά και το πρόβλημά της ήταν τεχνικό.

Παρότι δεν έχασε αμαχητί και πάλεψε στο 3ο σετ, υπήρξαν και οι αποκαρδιωτικές εικόνες στο 4-4, όταν μετά από ένα love service game της, η Sabalenka ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο court.

H Peterson, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της στο 250άρι της Αδελαΐδας, έκανε τελικά το break στο 12ο game και πέτυχε την πρώτη Top 10 νίκη της καριέρας της, απέναντι στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης. Αύριο, η 26χρονη Σουηδέζα θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Madison Brengle.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots