WTA
H κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Formula TX
tn team Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 - 13:41

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Dubai Tennis Championships, όπου θα συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία μπορεί να συναντηθεί από τον 2ο γύρο με την Elina Svitolina, ενώ είναι στο ίδιο τέταρτο με την Barbora Krejcikova και στο ίδιο μισό με τις Anett Kontaveit και Garbine Muguruza.

Η Σάκκαρη, η οποία ακόμα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη καθώς διεκδικεί τον τίτλο στο St. Petersburg Ladies' Trophy, έχει δηλώσει συμμετοχή και στο Dubai Tennis Championships της επόμενης εβδομάδας, με το ταμπλό να βγαίνει σήμερα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει με qualifier στον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Elina Svitolina, που επίσης θα έχει qualifier αντίπαλη στην πρεμιέρα της.

Αν μπει στα προημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τη Νο.2 του ταμπλό, Barbora Krejcikova, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τις Garbine Muguruza και Anett Kontaveit.

Σ' αυτό το τμήμα του ταμπλό βρίσκεται και η Victoria Azarenka, που είναι πιθανό να παίξει με την Muguruza στον 2ο γύρο, αν και αμφότερες θα έχουν δύσκολες πρεμιέρες - η Muguruza με τη φιναλίστ του Australian Open, Danielle Collins, και η Azarenka με τη Veronika Kudermetova.

Στο άλλο μισό του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες της Σάκκαρη μόνο στον τελικό, είναι οι Aryna Sabalenka, Paula Badosa, Iga Swiatek και Ons Jabeur. Και εκεί βρίσκονται πολύ μεγάλα ονόματα, με ενδεικτικό το γεγονός πως η Νο.1 του ταμπλό Sabalenka θα παίξει με qualifier στην πρεμιέρα της και αν προκριθεί στον 2ο γύρο θα παίξει με μια εκ των Petra Kvitova και Camila Giorgi!

Μια από τις πιο επικίνδυνες, αν όχι η πιο επικίνδυνη, unseeded παίκτρια θα είναι η Simona Halep, που θα παίξει στην πρεμιέρα της με την Alison Riske και έχει πιθανή αντίπαλη στον 2ο γύρο την Badosa.

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών (βάσει seeding):

[1] Sabalenka - Swiatek [6]
[3] Badosa - Jabeur [8]
[7] Kontaveit - Muguruza [4]
[5] Sakkari - Krejcikova [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Dubai Tennis Championships

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots