WTA
H Saville στο δρόμο της Σάκκαρη

 
Daria Saville
Daria Saville © Abierto Akron Zapopan
tn team Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 23:15

Η Daria Saville θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στον 4ο γύρο του Indian Wells, καθώς έδωσε συνέχεια στη μεγάλη πορεία της, αποκλείοντας και την Elise Mertens.

Η Saville (άλλοτε Gavrilova) επιβλήθηκε της Mertens με 6-3, 4-6, 6-3 και έκλεισε μια θέση για την τελική 16άδα του BNP Paribas Open στο Indian Wells.

Εκεί την περίμενε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία συνέτριψε νωρίτερα την Petra Kvitova με 6-3, 6-0, παίρνοντας με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση για τον 4ο γύρο.

Η Saville διανύει μια σπουδαία πορεία στο 1000άρι της Καλιφόρνιας, καθώς ξεκίνησε από τα προκριματικά και η νίκη της επί της Mertens ήταν η 5η συνεχόμενη στην τελευταία εβδομάδα. Στον 2ο γύρο είχε αποκλείσει και την Ons Jabeur, No.9 στο ταμπλό, με 7-5, 6-7 (0), 6-4.

Μόνο μια φορά έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Saville και Σάκκαρη, το μακρινό 2016, με την Αυστραλή να κερδίζει τότε σε ITF διοργάνωση τη Μαρία με 4-6, 7-6 (5), 6-3. Φυσικά πολλά έχουν αλλάξει από τότε, με την 26χρονη Ελληνίδα να είναι στο Νο.6 του ταμπλό και μεγάλο φαβορί σ' αυτό το τμήμα του ταμπλό, όπου έχουν αποκλειστεί οι Aryna Sabalenka και Jabeur.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots