WTA
Η Σάκκαρη δίνει προτάσεις για τουρισμό στην Ελλάδα! (vid)

 
Η Σάκκαρη δίνει προτάσεις για τουρισμό στην Ελλάδα! (vid)
tn team Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 14:18

Μετά από σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, η Μαρία Σάκκαρη έδωσε τις προτάσεις της για διακοπές στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η χώρα μας έχει τις καλύτερες παραλίες.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Μαρίας Σάκκαρη, μετά τη νίκη της επί της Petra Kvitova και την πρόκριση στον 4ο γύρο του Indian Wells, ένας δημοσιογράφος της ζήτησε να δώσει προτάσεις για προορισμούς στην Ελλάδα για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες.

"Δε θα βρείτε καλύτερες παραλίες από αυτές στην Ελλάδα! Πάντα προτείνω στους φίλους μου στο tour να επισκεφτούν πρώτα την Αθήνα για δυο μέρες, όχι περισσότερο γιατί η Αθήνα είναι μικρή πόλη. Δεν είμαι τόσο μεγάλη φαν της Μυκόνου και της Σαντορίνης γιατί έχουν πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχουν όμως πολλά νησιά, όπως η Πάρος, η Αντίπαρος, τα αγαπημένα μου είναι η Σύρος και η Κρήτη. Έχουμε εκατοντάδες νησιά, οπότε είναι δύσκολο να επιλέξω ένα", απάντησε η Σάκκαρη, που συνέχισε:

"Θα έλεγα ότι η Πάρος και η Αντίπαλος είναι πολύ hot αυτή τη στιγμή. Έχω περάσει ιδιαίτερες στιγμές στη Σύρο, που είναι ένα νησί δίπλα στη Μύκονο, αλλά και στην Κρήτη, όπου πέρασα τις καλοκαιρινές διακοπές πέρσι. Σε όποιο νησί και να πας στην Ελλάδα είναι ωραία και θα περάσεις καλά!"

Η Σάκκαρη θα επιστρέψει στο γήπεδο σήμερα και θα αντιμετωπίσει τα μεσάνυκτα την Daria Saville, για μια θέση στα προημιτελικά του BNP Paribas Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots