WTA
Σάκκαρη: "Το τουρνουά τώρα αρχίζει για μένα"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © BNP Paribas Open
tn team Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 - 14:27

Αποφασισμένη να φτάσει έως το τέλος στο Indian Wells είναι η Μαρία Σάκκαρη, που δήλωσε πως όσο περνούν οι αγώνες νιώθει όλο και καλύτερα στο court.

"Μπορεί να ακουστεί κάπως περίεργο, ίσως λίγο αγενές, αλλά νιώθω πως τώρα ξεκινάει το τουρνουά για μένα", είπε η Σάκκαρη στη χθεσινή της συνέντευξη Τύπου στο Indian Wells, εξηγώντας περαιτέρω:

"Έχω συνηθίσει να πηγαίνω μακριά πλέον, δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. Δεν είναι κουραστικό να φτάνω μακριά στις διοργανώσεις από πέρσι. Η περσινή χρονιά ήταν κρίσιμη για μένα. Νομίζω ότι νιώθω πολύ πιο άνετα κάθε φορά που περνάω έναν γύρο και πηγαίνω πιο ψηλά."

Η Σάκκαρη πήρε χωρίς μεγάλο κόπο την πρόκριση για τα προημιτελικά του Indian Wells, αφού μετά από 40 λεπτά στο court η αντίπαλή της, Daria Saville, εγκατέλειψε με πρόβλημα στο αριστερό της πόδι. Στο μικρό διάστημα που παίχτηκε τένις, καθώς η Αυστραλή είχε πάρει και medical, η Σάκκαρη έπαιζε πολύ καλά και ήταν μπροστά με 4-1.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία δεν έχει χάσει ακόμα σετ στο τουρνουά, μίλησε ακόμα για τον χρόνο που περνάει εκτός γηπέδου και το πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία της.

"Απολαμβάνω τη ζωή μου εκτός γηπέδου. Ειδικά τώρα που έχω σταθεροποιηθεί στις κορυφαίες παίκτριες. Έχω μια ομάδα με την οποία περνάω πολύ καλά, εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχω και την αδερφή μου, που ζει εδώ. Προσπαθώ να έχω ανθρώπους γύρω μου, είτε τον σύντροφό μου, είτε φίλους, είτε μέλη της οικογένειάς μου. Αυτό κάνει τη ζωή στο tour πιο εύκολη και μου αρέσει που είμαι ένας κανονικός άνθρωπος όταν δεν είμαι στο γήπεδο."

Αύριο, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Elena Rybakina για μια θέση στα ημιτελικά του Indian Wells. Την ώρα της συνέντευξης δεν γνώριζε ακόμα ποια θα αντιμετώπιζε, αναφέροντας σχετικά με τον αγώνα: "Ανεξάρτητα με το ποια θα προκριθεί, θα προσπαθήσω να κάνω τη ζωή της δύσκολη μέσα στο γήπεδο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots