WTA
Με Badosa η Σάκκαρη στα ημιτελικά (vids)

 
Paula Badosa
Paula Badosa © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 23:31

H Paula Badosa έκανε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση, απέκλεισε με 2-0 σετ τη Veronika Kudermetova και θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά του Indian Wells.

Η Badosa επιβλήθηκε της Kudermetova με 6-3, 6-2 σε 1 ώρα και 23 λεπτά και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του BNP Paribas Open.

Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη της Badosa στα γήπεδα του Indian Wells, όπου κατέκτησε πέρσι τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της.

Η 24χρονη Ισπανίδα ήταν και σήμερα πολύ καλή, καθώς δεν έχασε ούτε μια φορά το σερβίς της και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς της Ρωσίδας, μια στο 1ο και δυο στο 2ο σετ.

Στο 1ο σετ η Badosa ανέλαβε από νωρίς τα ηνία, "ξεφεύγοντας" με 4-1 χάρη στο γρήγορο break της. Στο 9ο game απώλεσε ένα προβάδισμα με 40-0 και ήρθε αντιμέτωπη για 1η φορά με break point, αλλά το έσβησε και στο 4ο set point της έκλεισε το σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ η Ισπανίδα "έσπασε" το σερβίς της Kudermetova στο 1ο (1-0) και στο 5ο game (4-1) και δεν απειλήθηκε με break point, για να επιβληθεί με 6-2 και να ολοκληρώσει την αποστολή της.

Η υπερασπίστρια του τίτλου, θα αντιμετωπίσει αύριο τη Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο ημιτελικό. Θυμίζουμε πως στον πρώτο ημιτελικό η Simona Halep θα αντιμετωπίσει την Iga Swiatek.

Άλλη μια φορά έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Σάκκαρη και Badosa, στο WTA Finals πέρσι, με την Ισπανίδα να παίρνει τη νίκη με 7-6 (4), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots