WTA
H συγκίνηση της Σάκκαρη: "Μεγάλη στιγμή για μένα και για την πατρίδα μου" (vid)

 
H συγκίνηση της Σάκκαρη: "Μεγάλη στιγμή για μένα και για την πατρίδα μου" (vid)
tn team Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 - 7:36

Συγκλονιστικές στιγμές στο Stadium 1 του Indian Wells, με τη Μαρία Σάκκαρη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να κάνει λόγο για μια σπουδαία στιγμή για εκείνη και για την Ελλάδα, για την οποία δούλευε όλη της τη ζωή.

"Δουλεύω όλη μου τη ζωή για να φτάνω μακριά σε τέτοια τουρνουά. Ίσως φανεί ανόητο σε κάποιους, δεν έχω κερδίσει ακόμα το τουρνουά είμαι μόνο στον τελικό, αλλά σημαίνει πάρα πολλά για μένα", είπε η συγκινημένη Μαρία Σάκκαρη στα πρώτα της λόγια μετά τη μεγάλη νίκη της, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό του Indian Wells.

"Παίζει πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες κοπέλες, το παιχνίδι της είναι 'βαρύ' και ήξερα ότι κέρδισε αυτό το τουρνουά πριν λίγους μήνες. Είχα όμως πίστη στον εαυτό μου σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγια, σημαίνει πάρα πολλά για μένα και επίσης είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για την πατρίδα μου", συνέχισε η Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, θα παίξει για 1η φορά στην καριέρα της σε έναν τόσο μεγάλο τελικό, μετά τη νίκη της επί της Paula Badosa με 6-2, 4-6, 6-1. Το Σάββατο, στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Iga Swiatek, την οποία έχει κερδίσει 3 φορές σε 4 αναμετρήσεις, για τον σπουδαιότερο τίτλο της. Ακόμα και αν ηττηθεί θα θέσει ένα νέο ιστορικό career high για τη χώρα μας, αφού θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα βρεθεί στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, ενώ αν κερδίσει και τον τελευταίο αγώνα θα σκαρφαλώσει στο Νο.2 του κόσμου!

"Είναι ένα υπέροχο άτομο και μια εξαιρετική αθλήτρια", είπε η Σάκκαρη για τη Swiatek. "Τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Θα είναι μια μεγάλη μάχη και ένα σκληρό ματς. Θέλουμε και οι δυο πολύ να κερδίσουμε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots