WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Μαϊάμι

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 21:36

Μετά τη μεγάλη πορεία μέχρι τον τελικό του Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη θα μπει στη μάχη του Miami Open, από το Νο.4 του ταμπλό. Η Ελληνίδα παίκτρια είναι στο ίδιο μισό με την Iga Swiatek, με την οποία μπορεί να παίξει στα ημιτελικά. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η Σάκκαρη θα παίξει απευθείας στον 2ο γύρο, απέναντι σε μια εκ των Beatriz Haddad Maia και Nuria Parrizas Diaz, σε έναν αγώνα που θα είναι το μεγάλο φαβορί.

Στον 3ο γύρο είναι πιθανό να συναντήσει τη Madison Keys, που θα παίξει στη δική της πρεμιέρα με μια εκ των Sofia Kenin και Anhelina Kalinina. Στον 4ο γύρο η Μαρία διασταυρώνεται με τις Jessica Pegula και Elena Rybakina, ενώ στα προημιτελικά με τις Paula Badosa και Victoria Azarenka.

Στα ημιτελικά, η Μαρία μπορεί να συναντήσει την Iga Swiatek, πρωταθλήτρια στο Indian Wells. Η Πολωνή θα έχει στη δική της διαδρομή την Coco Gauff στον 4ο γύρο, καθώς και τις Garbine Muguruza και Jelena Ostapenko στα προημιτελικά.

Στο πάνω μισό του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες μόνο στον τελικό για τη Σάκκαρη, βρίσκονται οι Aryna Sabalenka και Anett Kontaveit. Η Sabalenka, Νο.1 στο ταμπλό, έχει πιθανές αντίπαλες στον 4ο γύρο τις Belinda Bencic και Elina Svitolina, καθώς και τις Karolina Pliskova και Simona Halep στα προημιτελικά.

Η Kontaveit μπορεί να συναντηθεί με την Alize Cornet στον 3ο γύρο, ενώ στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τις Angelique Kerber και Leylah Fernandez και στα προημιτελικά με τις Ons Jabeur και Danielle Collins.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Sabalenka - Pliskova [6]
[3] Kontaveit - Jabeur [8]
[5] Badosa - Sakkari [4]
[7] Muguruza - Swiatek [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Miami Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots