WTA
Θα παίξει σε μεγάλο τουρνουά γκολφ η Barty

 
Θα παίξει σε μεγάλο τουρνουά γκολφ η Barty
tn team Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 13:36

H Ashleigh Barty, λίγες εβδομάδες μετά τη σοκαριστική ανακοίνωσή της για το τέλος της επαγγελματικής της καριέρας στο τένις, δήλωσε συμμετοχή σε παγκοσμίου φήμης τουρνουά επίδειξης γκολφ, στο οποίο θα συμμετέχουν και άλλα πολύ γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού, όπως οι Harry Kane και Pep Guardiola.

Η Barty συμφώνησε να λάβει μέρος σε παγκοσμίου φήμης τουρνουά γκολφ, στο οποίο θα συμμετέχουν και άλλοι πολύ μεγάλοι πρώην επαγγελματίες αθλητές.

Η 25χρονη Αυστραλή, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στην επαγγελματική της καριέρα στο τένις ούσα στην κορυφή του κόσμου, έχει πολύ καλή επαφή με το γκολφ και αυτό το μήνα, λίγο μετά την ανακοίνωσή της, κέρδισε ένα τοπικό τουρνουά γκολφ στο Queensland της Αυστραλίας.

Στο τουρνουά της Icon Series, θα αγωνιστούν 9 ομάδες και ο αγώνας θα λάβει χώρα στο Liberty National Golf Club του Νιου Τζέρσεϊ, από τις 30 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Στην ομάδα της Barty θα βρίσκονται ακόμα ο ποδοσφαιριστής της Tottenham, Harry Kane, ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola, ενώ αρχηγός της ομάδας θα είναι ο θρύλος του γκολφ, Ernie Els.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots