WTA
Σάκκαρη: "Ευτυχώς που δεν είδα τον Henry, θα με έπιανε άγχος!"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Roland Garros / FFT
tn team Κυριακή, 22 Μαϊος 2022 - 22:24

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε από τη συνέντευξη Τύπου πως παρακολούθησε τον αγώνα της στο Roland Garros και ο Thierry Henry, με την αντίδρασή της να είναι αξιολάτρευτη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ενθουσιάστηκε μόλις άκουσε ότι ήταν στις κερκίδες ο Γάλλος σταρ , θυμήθηκε το Euro του 2004 και είπε πως είναι μεγάλη φαν του αθλήματος και ότι αν έβλεπε τον Henry θα την έπιανε νευρικότητα.

"Είναι θρύλος στο άθλημα. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο και είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Ήταν στην εθνική Γαλλίας όταν η Ελλάδα πήρε το Euro το 2004; Ναι ήταν! Το θυμάμαι καλά αυτό παρόλο που ήμουν μόνο 9 χρονών. Έχω δει και ένα ντοκυμαντέρ για τον προπονητή της εθνικής πρόσφατα και υπήρχαν πολλά στιγμιότυπα από τον αγώνα της εθνικής με τη Γαλλία και τον είδα. Προφανώς και σέβομαι κάθε αθλητή και εκείνος συγκεκριμένα είχε μια τρομερή καριέρα. Ευτυχώς που δεν τον είδα, γιατί θα ήμουν πολύ αγχωμένη αν ήξερα ότι έβλεπε τον αγώνα!" είπε συγκεκριμένα η Σάκκαρη.

Η Σάκκαρη θα επιστρέψει την Τετάρτη στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την Karolina Muchova, για τον 2ο γύρο του Roland Garros.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots