WTA
Σάκκαρη: "Πολύ ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου"

 
Σάκκαρη: "Πολύ ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου"
tn team Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 - 14:46

Πολύ θετική ήταν η πρώτη εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη για φέτος στο γρασίδι, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να μένει ευχαριστημένη με το παιχνίδι της. 

"Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, ήταν ο πρώτος αγώνας στη σεζόν του γρασιδιού για μένα και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου", ήταν τα πρώτα λόγια της Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Osorio στο Νότιγχαμ, στη μικρή συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από το court.

Η Σάκκαρη αποφάσισε να έχει μια γεμάτη σεζόν στο γρασίδι μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Roland Garros κι έτσι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της σ' αυτή την επιφάνεια απ' αυτή την εβδομάδα, ώστε να έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της και να είναι πιο έτοιμη όταν έρθει το Wimbledon.

Όπως είπε είναι σημαντικό να συνηθίσει την επιφάνεια και γι' αυτό δήλωσε συμμετοχή και στο διπλό στο Νότιγχαμ.

"Το γρασίδι είναι μια επιφάνεια στην οποία πρέπει να συνηθίσεις, πρέπει να περάσεις πολύ χρόνο στο γήπεδο, είτε παίζοντας αγώνες είτε στην προπόνηση, γι' αυτό παίζω και στα διπλά εδώ. Προσπαθώ να βελτιώσω την απόδοσή μου."

Τέλος, η Σάκκαρη είπε λίγα λόγια και για τον κόσμο, που επέστρεψε στο γήπεδο χωρίς περιορισμούς, όπως είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας: "Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό, είναι μια ωραία μέρα σήμερα και ο κόσμος μπορούσε να έρθει εδώ και να δει τένις. Έχει κάποια πολύ καλά παιχνίδια σήμερα για να δει. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και θα τα πούμε μεθαύριο."

Η Σάκκαρη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο διπλό αύριο, όπου μαζί με την Donna Vekic θα αντιμετωπίσουν τις Latisha Chan και Samantha Stosur. Για το μονό θα επιστρέψει την Πέμπτη, όταν και θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο την Rebecca Marino.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots