WTA
Επιστρέφει στο Σαν Χοσέ η Σάκκαρη

 
Επιστρέφει στο Σαν Χοσέ η Σάκκαρη
© Jimmie48/WTA
tn team Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 20:18

Στο Σαν Χοσέ των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι το επόμενο τουρνουά της Μαρίας Σάκκαρη μετά από το Wimbledon.

Το τουρνουά του Σαν Χοσέ, το οποίο θα ξεκινήσει σε 3 εβδομάδες (1-7 Αυγούστου), θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της Μαρίας Σάκκαρη μετά το τέλος της σεζόν του γρασιδιού, καθώς και τον πρώτο της σταθμό στην αμερικανική hard court season.

Θυμίζουμε πως η Σάκκαρη έχει πολύ καλές αναμνήσεις από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας. Το 2018 είχε παίξει για 1η φορά στο τουρνουά και είχε φτάσει στον πρώτο της τελικό στο tour, τον οποίο είχε χάσει από τη Mihaela Buzarnescu.

Την επόμενη χρονιά έκανε επίσης ένα καλό τουρνουά στο Σαν Χοσέ, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Φέτος θα επιστρέψει στο 500άρι των ΗΠΑ μετά από 3 χρόνια και θα ξεκινήσει εκεί τη σεζόν της στα αμερικανικά τουρνουά.

Αυτή τη χρονιά η Μαρία θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό και, αν δεν αλλάξει κάτι, στο Νο.2 θα βρεθεί η Paula Badosa, στο Νο.3 η Ons Jabeur και στο Νο.4 η Aryna Sabalenka.

Θα ακολουθήσει στο φετινό πρόγραμμα της Ελληνίδας τενίστριας το 1000άρι του Τορόντο (8-14 Αυγούστου), το 1000άρι του Σινσινάτι (15-21 Αυγούστου) και φυσικά το US Open (29 Αυγούστου - 11 Σεπτεμβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots