WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 13:20

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στη δράση με το τουρνουά του Σαν Χοσέ, όπου θα είναι η κορυφαία του ταμπλό. Η Ελληνίδα τενίστρια είναι στο ίδιο μισό με την Ons Jabeur, ενώ μεγάλες παγίδες μπορεί να κρύβει και η πρεμιέρα της.

Ως Νο.1 στο ταμπλό, η Σάκκαρη πήρε bye για τον 2ο γύρο, εκεί όμως μπορεί να δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα, καθώς θα είναι ο πρώτος αγώνας της μετά το Wimbledon και θα παίξει με μια εκ των Shelby Rogers και Bianca Andreescu, δυο πολύ επικίνδυνες παίκτριες.

Στα προημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τις Karolina Pliskova και Amanda Anisimova, ενώ στα ημιτελικά με τις Ons Jabeur και Garbine Muguruza. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ισπανίδα θα παίξει στην πρεμιέρα της με την Camila Giorgi.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες της Σάκκαρη στον τελικό, είναι οι Paula Badosa και Aryna Sabalenka. H Badosa διασταυρώνεται στα προημιτελικά με την Coco Gauff, ενώ μια πιθανή της αντίπαλη είναι και η Naomi Osaka, που θα παίξει με την Gauff από τον 2ο γύρο, αν οι δυο παίκτριες κερδίσουν τους πρώτους αγώνες τους. Η Sabalenka διασταυρώνεται στα προημιτελικά με την Daria Kasatkina, που επίσης θα έχει δύσκολη πρεμιέρα ενάντια στην Elena Rybakina.

Η κλήρωση του Σαν Χοσέ:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots