WTA
Σαν Χοσέ: Πρεμιέρα για Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 - 10:02

Η Μαρία Σάκκαρη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της σήμερα στο Σαν Χοσέ και στην αμερικανική hard court season. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Στο Σαν Χοσέ, όπου έπαιξε στον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας της το 2018, θα ξεκινήσει τη σεζόν της στα αμερικανικά τουρνουά η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Shelby Rogers, για τον 2ο γύρο του Silicon Valley Classic.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.1 στο ταμπλό, πέρασε με bye στον 2ο γύρο και θα έχει μια δύσκολη πρεμιέρα με την Rogers, την οποία δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις της.

Θα είναι ο τρίτος κατά σειρά αγώνας του σημερινού προγράμματος στο κεντρικό court και θα αρχίσει στις 00:00 με 01:00 μετά τα μεσάνυκτα.

Ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 και θα είναι ανάμεσα στη Veronika Kudermetova και στην Claire Liu. Στη συνέχεια, η Aryna Sabalenka θα αντιμετωπίσει την Caroline Dolehide.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας της Σάκκαρη με την Rogers, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει η αναμέτρηση της Coco Gauff με τη Naomi Osaka.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (04/08):

Stadium:
21:00 Claire Liu v. Veronika Kudermetova [9] NovaSports 6HD
23:00 Caroline Dolehide v. Aryna Sabalenka [4] NovaSports 6HD
00:30 Maria Sakkari [1] v. Shelby Rogers NovaSports 6HD
02:30 Coco Gauff [6] v. Naomi Osaka NovaSports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots