WTA
Σάκκαρη: "Θα δείτε μια διαφορετική Μαρία από τους 3 τελευταίους μήνες" (vid)

 
Σάκκαρη: "Θα δείτε μια διαφορετική Μαρία από τους 3 τελευταίους μήνες" (vid)
tn team Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 - 12:23

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκληση του να είναι μια παίκτρια του Top 10, τις έντονες αμφιβολίες που κατάφερε να ξεπεράσει για να φτάσει μέχρι και το Νο.3 του κόσμου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον, λέγοντας πως οι τρεις τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι όμως είναι και πάλι έτοιμη να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες.

"Ειδικά μετά τον αγώνα με την Paula (Badosa), είμαι σίγουρη ότι θα το θυμάστε, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, γιατί προφανώς ήξερα πως θα μπω στο Top 3 μετά τη νίκη μου σ' αυτόν τον αγώνα. Δεν λέω πως είχα αυτόν τον στόχο για την καριέρα μου, να είμαι στο Νο.3, ο στόχος μου πάντα ήταν να φτάσω στο Νο.1 και να κερδίσω Grand Slams", είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Τορόντο, συνεχίζοντας:

"Όταν προέρχεσαι από μια χώρα, ειδικά στο τένις, με λάθος νοοτροπία... Εγώ ήμουν πάντα η παίκτρια που επειδή η μητέρα μου ήταν πολύ διάσημη τότε στην πατρίδα μου, πάντα άκουγα να λένε ότι δεν θα τα κατάφερνα ποτέ. Τι κι αν αλλάξει πολλούς προπονητές ή μετακομίσει στην Ισπανία, ποτέ δεν θα τα καταφέρει. Μετά ξαφνικά, από το πουθενά, βρίσκομαι να είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου.

Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ αυτό και όπως ανέφερα και πριν, κάποιες φορές δεν το απολάμβανα να είμαι στο tour, να παίζω κάθε εβδομάδα. Μετά κάνεις μια παύση και συνειδητοποιείς όλα όσα έχεις καταφέρει.

Το να έχω τη μητέρα μου κοντά μου και να μου θυμίζει συνεχώς πόσοι άνθρωποι σε αγαπούν, πόσοι άνθρωποι είναι περήφανοι για σένα και ότι πρέπει να συνειδητοποιείς τι έχεις πετύχει. Χρειάζεται χρόνο για όλους και πιστεύω πως πήρε χρόνο και με μένα, αλλά νιώθω πως είμαι ξανά στο σωστό μονοπάτι, είμαι ο εαυτός μου και πιστεύω πως θα δείτε μια διαφορετική Μαρία τους επόμενους 3 μήνες."

H Σάκκαρη είναι στο Νο.3 του ταμπλό του National Bank Open αυτή την εβδομάδα και θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από τον 2ο γύρο, όπου θα παίξει με μια εκ των Sloane Stephens και Sofia Kenin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots