WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Σινσινάτι

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Σινσινάτι
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 5:04

Πιθανό επαναληπτικό με την Karolina Pliskova θα έχει η Μαρία Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Σινσινάτι, ενώ μοιράζεται το ίδιο τέταρτο του ταμπλό με την Jessica Pegula και το ίδιο μισό με τις Aryna Sabalenka και Anett Kontaveit. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο γύρο του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, απέναντι είτε σε μια qualifier, είτε στη Βελγίδα Alison Van Uytvanck.

Θα είναι το λογικό φαβορί και εφόσον προκριθεί στον 3ο γύρο, έχει πιθανό rematch με την Karolina Pliskova, από την οποία ηττήθηκε μετά από μάχη αυτή την εβδομάδα στον 3ο γύρο του Τορόντο. H Pliskova θα παίξει στον 1ο γύρο με την Venus Williams και στον 2ο γύρο πιθανότατα με την Elise Mertens.

Στα προημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Jessica Pegula, που θα έχει εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή. Στην πρεμιέρα της η Αμερικανίδα θα παίξει με μια εκ των Bianca Andreescu και Camila Giorgi, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τη Serena Williams, που στον 1ο γύρο θα έρθει αντιμέτωπη με τη Νο.10 του ταμπλό, Emma Raducanu, και στον 2ο γύρο με μια εκ των Kaia Kanepi και Victoria Azarenka!

Στα ημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τις Aryna Sabalenka και Anett Kontaveit, ενώ στον τελικό μπορεί να συναντηθεί με τις Iga Swiatek και Paula Badosa. H Swiatek έχει στο ίδιο τέταρτο τις Garbine Muguruza και Coco Gauff, ενώ η Badosa θα έχει ενδεχόμενη μάχη με τη Simona Halep στον 3ο γύρο και με μια εκ των Ons Jabeur και Belinda Bencic στα προημιτελικά.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Swiatek v Gauff [11] / Muguruza [8]
[3] Badosa / Halep [15] v [12] Bencic - Jabeur [5]
[7] Pegula / S. Williams v Pliskova [14] / Sakkari [4]
[6] Sabalenka / Kasatkina [9] v Osaka / Kontaveit [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Σινσινάτι

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots