WTA
Πάρμα: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Daniele Combi / sportphotography.it
tn team Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 7:17

Στη μάχη των προημιτελικών του Emilia-Romagna Open μπαίνει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει το απόγευμα την Maryna Zanevska. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας από το τουρνουά της Πάρμας.

Οι τέσσερις προημιτελικοί θα διεξαχθούν σήμερα στο 250άρι της Πάρμας, με την "αυλαία" της ημέρας να ανοίγει από τις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση της Mayar Sherif απέναντι στη Lauren Davis.

Στη μια το μεσημέρι, η Danka Kovinic, η οποία έβγαλε εκτός χθες την Sloane Stephens, θα αντιμετωπίσει τη μοναδική Ιταλίδα που συνεχίζει στο τουρνουά, Jasmine Paolini. Απ' αυτόν τον αγώνα θα προκύψει και η επόμενη αντίπαλη της Μαρίας Σάκκαρη, εφόσον η Ελληνίδα προκριθεί.

Όπως και χθες, στις 15:30 ώρα Ελλάδας θα αγωνιστεί η Μαρία, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Βελγίδα Maryna Zanevska, που κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά και έχει χάσει μόλις 9 games στους 2 πρώτους της αγώνες. Θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δυο παικτριών στο tour.

Το παζλ των ημιτελικών θα συμπληρωθεί όταν ολοκληρωθεί και ο τελευταίος προημιτελικός, ο οποίος θα αρχίσει γύρω στις 17:30 το απόγευμα και θα είναι ανάμεσα στις δυο Ρουμάνες, Ana Bogdan και Irina-Camelia Begu.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (29/09):

Center Court:
11:00 Mayar Sherif v. Lauren Davis Novasports 6HD
13:00 Danka Kovinic v. Jasmine Paolini Novasports 6HD
15:30 Maria Sakkari [1] v. Maryna Zanevska Novasports 6HD
17:30 Ana Bogdan [6] v. Irina-Camelia Begu [3] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots