WTA
Έκανε coming out η Podoroska (pics)

 
Έκανε coming out η Podoroska (pics)
tn team Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 - 8:49

H ημιφιναλίστ του Roland Garros του 2020, Nadia Podoroska, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για σχέση της με την Guillermina Naya, που είναι και εκείνη τενίστρια.

Η Nadia Podoroska αποφάσισε να κάνει coming out και να αποκαλύψει τη σχέση της με την Guillermina Naya, που είναι επίσης τενίστρια από την Αργεντινή, λιγότερο γνωστή βεβαίως, καθώς βρίσκεται στο Νο.814 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε ένα story που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram, η Podoroska έγραψε: "Σήμερα γιορτάζω για σένα από μακριά, αλλά σε νιώθω κοντά μου όλες τις ημέρες της ζωής μου". Αυτή δεν ήταν η μόνη στιγμή της με την αγαπημένη της που μοιράστηκε, ανεβάζοντας στη συνέχεια κι άλλες φωτογραφίες.

Οι δυο τενίστριες έχουν σχέση αρκετό καιρό και σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Podoroska μίλησε γι' αυτή, με αφορμή μια ερώτηση για το πως πέρασε τον προσωπικό της χρόνο τον προηγούμενο χρόνο, που έμεινε εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού.

"Από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο έμεινα στην Αργεντινή με τους γονείς μου. Η θετική τους ενέργεια και η επιρροή τους πάνω μου με βοήθησε πολύ. Μετά πήγα στην Ισπανία, όπου ένιωθα καλά γιατί πίστευα ότι είχε μείνει λίγος καιρός για να επιστρέψω στους αγώνες. Όταν κατάλαβα ότι μπορεί να διαρκούσε περισσότερο, ήρθε η μαμά μου για να με επισκεφτεί. Μετά ήρθε να με δει και η κοπέλα μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε."

Με αυτή την πάσα, η 25χρονη τενίστρια, άλλοτε Νο.36 στον κόσμο, ρωτήθηκε για το αν ασχολείται με τον ακτιβισμό και αν προτίθεται να κουβαλήσει κάποια σημεία: "Η αλήθεια είναι πως δεν κουβαλάω καμία σημαία, όχι επειδή δεν θέλω να το κάνω ή δεν μου αρέσει. Λατρεύω τους ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι στα κοινωνικά, αλλά δεν πιστεύω πως έχω ακόμα τη δύναμη και τον χρόνο να το κάνω. Έζησα ήδη μια επανάσταση στη ζωή μου μετά το Roland Garros το 2020, που μου έδωσε μεγάλη έκθεση στα ΜΜΕ, οπότε ήθελα να είμαι λίγο προσεκτική. Η ζωή που έχω με το τένις δεν μου αφήνει επίσης πολύ χρόνο, οπότε ίσως είναι κάτι που θα αφήσω για το μέλλον."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots