WTA
10 παίκτριες θα παίξουν σε 2 διαφορετικά τουρνουά παράλληλα!

 
Coco Gauff
Coco Gauff Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tennisnews team Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 - 17:06

Με μια ειδική εξαίρεση από τους κανονισμούς της WTA, εξαιτίας και των πολύ ιδιαίτερων συνθηκών, 10 παίκτριες θα λάβουν μέρος σε δυο διαφορετικά τουρνουά παράλληλα αυτή την εβδομάδα στη Μελβούρνη!

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις και οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που έχει φέρει στο τένις αυτή η πανδημία. Με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στη Μελβούρνη αυτή την περίοδο, 10 παίκτριες αναμένεται να αγωνιστούν σε δυο διαφορετικές διοργανώσεις παράλληλα, την 1η εβδομάδα της αυστραλιανής σεζόν.

Ο λόγος για τις Coco Gauff, Kristyna Pliskova, Vera Zvonareva, Nina Stojanovic, Daria Gavrilova, Timea Babos, Caty McNally, Jill Teichmann, Nadia Podoroska και Karolina Muchova, οι οποίες θα συμμετέχουν στα ταμπλό διαφορετικών διοργανώσεων στα μονά και στα διπλά, στο Gippsland Trophy και στο Yarra Valley Classic.

Τα δυο τουρνουά, όπως και το Grampians Trophy, θα διεξαχθούν στο Melbourne Park αυτή την εβδομάδα, ωστόσο πρόκειται για διαφορετικές διοργανώσεις που θα γίνουν την ίδια εβδομάδα και τυπικά μια παίκτρια από τις παραπάνω μπορεί να κερδίσει το ένα τουρνουά στα μονά και το άλλο στα διπλά, κάτι που προφανώς δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της WTA ή της ATP.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στην περίπτωση του Viktor Troicki, που είναι ο αρχηγός της ομάδας της Σερβίας στο ATP Cup, αλλά παράλληλα θα συμμετέχει και ως παίκτης στο Murray River Open, ένα από τα τουρνουά των ανδρών της Μελβούρνης γι' αυτή την εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots