Δεν τα κατάφερε η Ματούλα κόντρα στην Podoroska

 
Δεν τα κατάφερε η Ματούλα κόντρα στην Podoroska
tn team Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 - 20:40

Η Μάρθα Ματούλα ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή πορεία της στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Ντεν Χάαγκ, καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην πολύ δυνατή Nadia Podoroska.

Την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή παίκτρια με χρόνια εμπειρίας στο WTA Tour είχε σήμερα η Μάρθα Ματούλα, η οποία ηττήθηκε από τη Nadia Podoroska με 6-1, 6-0, για την προημιτελική φάση του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Ντεν Χάαγκ στην Ολλανδία.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο χωμάτινο τουρνουά της Ολλανδίας, όπου ξεκίνησε από τα προκριματικά και πέτυχε 4 νίκες στη σειρά για να προκριθεί στις "8" καλύτερες.

Σήμερα δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα απέναντι στην Podoroska από την Αργεντινή, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.212 στον κόσμο, μια παίκτρια όμως επιπέδου WTA, που έχει φτάσει μέχρι το Νο.36 του κόσμου και έπεσε στην κατάταξη λόγω απουσίας 10 μηνών που είχε εξαιτίας τραυματισμού.

Σε αρκετά games η Ματούλα "λύγισε" μετά από πολλές ισοπαλίες και το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα την αδικεί, αφού έμεινε στο court με την Podoroska για 1 ώρα και 13 λεπτά.

Σε κάθε περίπτωση η 25χρονη Αργεντινή πήρε μια καθαρή πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρέζα Natalia Szabanin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots