WTA
Wild card για το Σαν Ντιέγκο η Σάκκαρη

 
Wild card για το Σαν Ντιέγκο η Σάκκαρη
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 - 9:44

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από την Οστράβα, η Μαρία Σάκκαρη αποφάσισε να παίξει και στο Σαν Ντιέγκο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να έχει καλύτερες πιθανότητες για πρόκριση στο WTA Finals. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του αμερικάνικου τουρνουά.

Η Σάκκαρη πρόσθεσε έναν επιπλέον σταθμό στο πρόγραμμά της γι' αυτό το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς, καθώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε στην Οστράβα, όπου ήταν ένα 500άρι τουρνουά και είχε καλές πιθανότητες να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς για το WTA Finals.

Η Ελληνίδα τενίστρια, έχασε μια θέση στο Race αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται στην 9η, πίσω από τη Veronika Kudermetova. Γι' αυτό το λόγο διεκδίκησε τη wild card από το τουρνουά του Σαν Ντιέγκο, που βεβαίως δεν της την αρνήθηκε.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση στο 500άρι της Καλιφόρνιας, με τη Σάκκαρη να είναι στο Νο.5 του ταμπλό και να αντιμετωπίζει κάποια qualifier στον 1ο γύρο. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, έχει πιθανή αντίπαλη στον 2ο γύρο την Karolina Pliskova, που επίσης θα παίξει με παίκτρια από τα προκριματικά στην πρεμιέρα της.

Στα προημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Aryna Sabalenka, η οποία στον 2ο γύρο θα κάνει την πρεμιέρα της, απέναντι σε μια εκ των Sloane Stephens και Kudermetova.

Στα ημιτελικά η Σάκκαρη και η Sabalenka διασταυρώνονται με τις Caroline Garcia και Paula Badosa, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες της Σάκκαρη μόνο στον τελικό, είναι οι Iga Swiatek, Jessica Pegula, Coco Gauff και Daria Kasatkina. Αξίζει να σημειωθεί πως η Swiatek θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της μια εκ των Garbine Muguruza και Elena Rybakina, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι 1ου γύρου.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Swiatek - Gauff [6]
[4] Pegula - Kasatkina [8]
[5] Σάκκαρη - Sabalenka [3]
[7] Garcia - Badosa [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Σαν Ντιέγκο

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots