WTA
Γουαδαλαχάρα: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Guadalajara Akron Open
tennisnews team Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 11:45

Η Μαρία Σάκκαρη και η Veronika Kudermetova θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους τα ξημερώματα του Σαββάτου, για την τελευταία θέση στο WTA Finals. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών της Γουαδαλαχάρα.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με την Kudermetova για την προημιτελική φάση του Guadalajara Akron Open είναι αυτός που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, αφού θα είναι και αυτός που θα βγάλει την 8η qualifier του φετινού WTA Finals.

Όποια από τις δυο κερδίσει την αναμέτρηση θα πάρει την 8η θέση του Race για το Τέξας και το τελευταίο εισιτήριο για το WTA Finals. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ελλάδα και θα είναι η 4η συνάντηση των δυο παικτριών, με τη Σάκκαρη να προηγείται με 2-1 στις νίκες. Πιο πρόσφατη ήταν η αναμέτρησή τους στο Australian Open στις αρχές της σεζόν, όπου η Μαρία είχε επιβληθεί με 6-4, 6-1.

Η δράση στο Akron Tennis Stadium θα αρχίσει στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση της Coco Gauff με τη Victoria Azarenka. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Jessica Pegula με τη Sloane Stephens, ενώ στον τελευταίο προημιτελικό, η Marie Bouzkova θα αντιμετωπίσει την Anna Kalinskaya.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (21/10):

Akron Tennis Stadium:
22:00 Victoria Azarenka v. Coco Gauff [5] Novasports 6HD
00:00 Jessica Pegula [3] v. Sloane Stephens Novasports 6HD
03:00 Veronika Kudermetova v. Maria Sakkari [4] Novasports 6HD
05:00 Anna Kalinskaya v. Marie Bouzkova Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots