WTA
Σάκκαρη: "Κράτησα την υπόσχεσή μου, θα δούμε τι θα γίνει στον τελικό"

 
Σάκκαρη: "Κράτησα την υπόσχεσή μου, θα δούμε τι θα γίνει στον τελικό"
tn team Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 22:25

Η Μαρία Σάκκαρη είχε δηλώσει από την αρχή της εβδομάδας ότι θέλει πολύ να μείνει στη Γουαδαλαχάρα μέχρι το τελευταίο ματς και τα κατάφερε. Τώρα, την περιμένει ένας πολύς δύσκολος τελικός με την Jessica Pegula, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να θέλει σε κάθε περίπτωση να το απολαύσει.

"Σίγουρα δεν ήταν εύκολο. Ήμουν αρκετά νευρική στο τέλος. Ήταν δύσκολο και για τις δυο μας, ξεκινήσαμε χθες, έπρεπε να σταματήσουμε αργά τη νύχτα, να επιστρέψουμε ξανά σήμερα και μια από εμάς θα είχε και δεύτερο αγώνα αργότερα. Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ όσο καλύτερα γίνεται και να προετοιμαστώ για τον τελικό", είπε μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Marie Bouzkova η Σάκκαρη, στις δηλώσεις που έκανε από το court.

Στη συνέχεια η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, η οποία θα αγωνιστεί για 2η φορά στην καριέρα της σε έναν τελικό WTA 1000 διοργάνωσης, μίλησε για τον τελικό και την Jessica Pegula.

"Η Jess παίζει εκπληκτικά αυτή τη χρονιά και το αξίζει. Καταρχάς είναι μια πολύ καλή κοπέλα, αλλά είναι και φοβερή παίκτρια. Έχει εκπληκτικά αποτελέσματα και έχει δουλέψει πολύ για να ανεβεί τόσο ψηλά. Θα είναι πολύ δύσκολο. Και οι δυο μας παίζουμε καλά και θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο.

Η Jess παίζει εξαιρετικά καλά τις τελευταίες εβδομάδες, όλη τη χρονιά παίζει καλά, αλλά ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Θα το διασκεδάσω γιατί είμαι σίγουρη πως η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική. Σας είχα πει ότι ήθελα να μείνω εδώ ως το τέλος και κράτησα την υπόσχεσή μου. Θα δούμε τι θα γίνει αργότερα."

Ο τελικός της Γουαδαλαχάρα μεταξύ της Σάκκαρη και της Pegula θα αρχίσει στις 02:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots