WTA
Καλό ξεκίνημα για τη Swiatek στο Τέξας (vids)

 
Καλό ξεκίνημα για τη Swiatek στο Τέξας (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 - 1:45

H Swiatek έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο WTA Finals κερδίζοντας με 2-0 σετ τη Daria Kasatkina.

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το WTA Finals η Iga Swiatek, η οποία επιβλήθηκε της Daria Kasatkina με 6-2, 6-3 σε 1 ώρα και 22 λεπτά.

H Swiatek κέρδισε τα πρώτα 3 games του παιχνδιού και έδειξε με το καλημέρα ποιο θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Η Kasatkina χρειάστηκε να επιστρέψει από το 15-40 και να σβήσει 2 break points για να κερδίσει το πρώτο της game στον αγώνα, μειώνοντας σε 3-1. Τελικά το double break ήρθε από τη Swiatek στο 8ο game, για να κλείσει το σετ με 6-2.

Εξίσου άνετα πήρε τον έλεγχο και στο 2ο σετ η κορυφαία παίκτρια του κόσμου, που προηγήθηκε με 3-0 και σε αυτό. Στο 5ο game έσωσε και ένα break point, το μοναδικό σε όλο το ματς που αντιμετώπισε, για να κάνει το 4-1. Χωρίς να αντιμετωπίσει άλλη δυσκολία στο σερβίς της, έκλεισε το σετ στα 9 games και ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της.

Η Swiatek, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στo WTA Finals πέρσι χωρίς να καταφέρει να μπει στα ημιτελικά, έκανε το πρώτο βήμα σήμερα για να πάρει αυτή την πρόκριση.

Στον άλλο αγώνα της 1ης αγωνιστικής για τον όμιλο "Tracy Austin", η Coco Gauff θα αντιμετωπίσει την Caroline Garcia.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots