WTA
WTA Finals: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 - 8:55

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ons Jabeur, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την 1η θέση στον όμιλο και την τύχη της Jabeur για τη συνέχεια του τουρνουά, μιας και η Σάκκαρη έχει ήδη εξασφαλισμένη την πρόκριση στα ημιτελικά. Δείτε το αποψινό πρόγραμμα του WTA Finals.

Η Σάκκαρη, που έγινε από την Τετάρτη η πρώτη παίκτρια που προκρίθηκε στα ημιτελικά του φετινού WTA Finals, χάρη στις straight sets νίκες της επί των Jessica Pegula και Aryna Sabalenka, θα ολοκληρώσει απόψε την πορεία της στο round robin, αντιμετωπίζοντας τη Jabeur στις 02:00 (ξημερώματα Σαββάτου).

Θα είναι η 4η συνάντηση της Jabeur με τη Σάκκαρη, με την Τυνήσια παίκτρια να προηγείται με 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στη μοναδική αναμέτρηση που έδωσαν φέτος, η Jabeur είχε κερδίσει τη Σάκκαρη στα προημιτελικά της Ρώμης, με 1-6, 7-5, 6-1.

Νωρίτερα, γύρω στις 22:30 το βράδυ ώρα Ελλάδας, η Pegula θα αντιμετωπίσει την Sabalenka. Η Αμερικανίδα έχει πολύ λίγες ελπίδες πρόκρισης, αφού στο ντεμπούτο της στο τουρνουά έχασε τα δυο πρώτα παιχνίδια της. Από μια νίκη έχουν οι Sabalenka και Jabeur, που είναι οι βασικές διεκδικήτριες για το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης απ' αυτόν τον όμιλο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (04/11):

Stadium Court:
20:30 Xu/Yang [6] v. Krawczyk/Schuurs [8] Novasports 6HD
22:30 Jessica Pegula [3] v. Aryna Sabalenka [7] Novasports 6HD
02:00 Ons Jabeur [2] v. Maria Sakkari [5] Novasports 6HD
04:00 Krejcikova/Siniakova [1] v. Gauff/Pegula [3] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots