WTA
Σάκκαρη: "Έκανα αλλαγές στην προετοιμασία, είμαι αισιόδοξη"

 
Σάκκαρη: "Έκανα αλλαγές στην προετοιμασία, είμαι αισιόδοξη"
© Jimmie48/WTA
tn team Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 23:34

Η Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πως έκανε κάποιες αλλαγές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν και εξέφρασε την αισιοδοξία της πως θα καταφέρει να διατηρήσει το πολύ υψηλό επίπεδο που έδειξε στο τέλος του 2022.

Μετά από μια δύσκολη σεζόν στην οποία είχε σκαμπανεβάσματα, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να παίξει το καλύτερό της τένις στα δυο μεγάλα ραντεβού στο τέλος του 2022, το 1000άρι της Γουαδαλαχάρα και το WTA Finals στο Fort Worth.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε από το Περθ, όπου έφτασε χθες για το United Cup, το momentum που βρήκε στο τέλος της σεζόν της δίνει αυτοπεποίθηση για το ξεκίνημα του 2023, ενώ αποκάλυψε και πως έκανε κάποιες αλλαγές στην προετοιμασία της τις τελευταίες εβδομάδες, για τις οποίες είναι αισιόδοξη.

"Το τέλος της προηγούμενης σεζόν ήταν πολύ σημαντικό για μένα και για την ομάδα μου. Έδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να βρω ξανά το επίπεδο που είχα χάσει στα μέσα της σεζόν. Η Γουαδαλαχάρα ήταν το τουρνουά που τα άλλαξε όλα και θέλω να διατηρήσω αυτό το momentum και γι' αυτή τη σεζόν. Κατά τη διάρκεια της preseason έκανα κάποιες αλλαγές και είμαι σίγουρη πως τα πράγματα θα πάνε καλά αυτή τη σεζόν."

Η Σάκκαρη θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το 2023 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 04:00 ώρα Ελλάδας, απέναντι στη Viktoriya Tomova από τη Βουλγαρία (σε μετάδοση από το COSMOTE SPORT 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots