WTA
Σάκκαρη: "Χαρούμενη που βρήκα τρόπο στο τέλος"

 
Σάκκαρη: "Χαρούμενη που βρήκα τρόπο στο τέλος"
tn team Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 - 22:55

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε ευχαριστημένη από την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της στο τουρνουά του Linz, με τον στόχο της να είναι να μείνει στην Αυστρία έως το τέλος της εβδομάδας.

"Έκανα ένα φανταστικό 1ο σετ, ήμουν πολύ δυνατή από τον πρώτο πόντο. Σέρβιρα καλά σε όλο το παιχνίδι, είχα μια χαλάρωση όταν βρέθηκα μπροστά με break στο 6-5 του 2ου σετ, αλλά έκανε πολύ καλό 2ο σετ, οπότε είμαι χαρούμενη που τελικά βρήκα τρόπο να το κλείσω στο τέλος", είπε στις δηλώσεις που έκανε από τo court η Μαρία, αμέσως μετά τη νίκη της με 6-1, 7-6 (6) επί της Parrizas Diaz στο Linz.

Για το τι μπορεί να κάνει καλύτερα στο επόμενο ματς της, η Σάκκαρη είπε: "Δεν έκανα πολλά πράγματα λάθος σήμερα, ίσως μπορούσα να έχω λίγο καλύτερες επιστροφές, να ήμουν πιο γενναία και πιο επιθετική."

Η Σάκκαρη ρωτήθηκε και για τη μύτη της, καθώς είχε καταρροή χωρίς να είναι άρρωστη, όπως διαβεβαίωσε: "Ξαφνικά άρχισε να τρέχει η μύτη μου χωρίς λόγο. Είναι κάτι που συμβαίνει όταν παίζεις indoors, δεν έχεις καθαρό αέρα και είναι φυσιολογικό. Μου είχε συμβεί και πέρσι, ενώ έπαιζα πάλι indoors. Δεν είμαι άρρωστη ή κάτι τέτοιο, απλά έτρεχε η μύτη χωρίς λόγο."

Για την επιστροφή της στο Linz, όπου ήταν να παίξει και πριν λίγα χρόνια αλλά τελικά είχε αποσύρει τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού, είπε: "Ήταν πολύ λυπηρό που δεν μπόρεσα να παίξω πριν 3 χρόνια εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα ως Νο.1 στο ταμπλό, κοντά σε όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο εδώ. Όλοι στο τουρνουά και πίσω από τις κάμερες είναι φανταστικοί, είναι υπέροχο να είμαι μέρος του τιμ. Πιστεύω επίσης πως το παιχνίδι μου ταιριάζει πολύ καλά σ' αυτό το γήπεδο, οπότε θα προσπαθήσω να μείνω όσο περισσότερο μπορώ εδώ και ίσως να έχω ακόμα ένα σνίτσελ!"

Την Τετάρτη θα επιστρέψει στο γήπεδο η Σάκκαρη, για να αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο του Upper Austria Ladies Linz τη Varvara Gracheva.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots