WTA
Σάκκαρη: "Νιώθω καλά το παιχνίδι μου, αλλά θέλω να το ανεβάσω κι άλλο"

 
Σάκκαρη: "Νιώθω καλά το παιχνίδι μου, αλλά θέλω να το ανεβάσω κι άλλο"
tn team Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 - 21:42

Η Μαρία Σάκκαρη ήδη είναι χαρούμενη με το που βρίσκεται αγωνιστικά και πνευματικά, ωστόσο θέλει να ανεβάσει περισσότερο το παιχνίδι της για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στο Linz, αλλά και για τις επόμενες εβδομάδες, όπου θα αντιμετωπίσει τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου.

"Έχει δυσκολίες να αντιμετωπίζεις για πρώτη φορά κάποια. Πρέπει να συνηθίσω πως όταν είσαι στις ψηλότερες θέσεις της κατάταξης όλες θα προσπαθήσουν να φέρουν το καλύτερό τους τένις. Κάποιες φορές δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό στο γήπεδο και δουλεύω πάνω σ' αυτό και βελτιώνομαι, είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσω", είπε η Σάκκαρη, η οποία κέρδισε τη Varvara Gracheva με 6-4, 6-2 για τον 2ο γύρο του Upper Austria Ladies Linz.

"Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα", πρόσθεσε η 27χρονη Ελληνίδα, Νο.1 στο ταμπλό του Linz.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από την Barbara Schett για το τι έκανε καλύτερα σε σχέση με τον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά, αλλά και το τι προσδοκά από το μέλλον.

"Δημιούργησα περισσότερες ευκαιρίες στο αντίπαλο σερβίς σήμερα, αλλά το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι πολύ δύσκολο, οπότε θα πρέπει να ανεβάσω το παιχνίδι μου γι' αυτό το ματς, αλλά και για τις επόμενες εβδομάδες, έρχονται πολύ δύσκολα τουρνουά. Νομίζω πάντως πως το παιχνίδι μου είναι ήδη σε ένα καλό επίπεδο και είμαι χαρούμενη γι' αυτό. Πνευματικά επίσης είμαι καλύτερα, είμαι καλύτερα απ' ότι στην Αυστραλία, είμαι χαρούμενη και ελπίζω να μπορέσω να μείνω κι άλλο εδώ στο Linz."

Αύριο η Μαρία έχει ρεπό, αφού θα επιστρέψει την Παρασκευή στη δράση για να αντιμετωπίσει μια εκ των Donna Vekic και Madison Brengle, για τα προημιτελικά.

Για το πως θα αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο αύριο, είπε: "Σίγουρα θα κάνω μια βόλτα, θα ντυθώ καλά και θα πάω μια βόλτα με την ομάδα μου το πρωί."

Τέλος, η Schett επισήμανε στη Μαρία πως η πόλη είναι γεμάτη με αφίσες που έχουν το πρόσωπό της, με τη Μαρία να αποκρίνεται: "Δεν μου αρέσει αυτό. Νιώθω περίεργα να περπατάω και να βλέπω τον εαυτό μου στις αφίσες! Αλλά μπορούμε να συζητήσουμε και να μου πεις που πήγες, γιατί εκεί που πήγα εγώ δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots