WTA
Στη Ντόχα με wild card η Σάκκαρη

 
Στη Ντόχα με wild card η Σάκκαρη
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 18:18

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στην Ντόχα, παίρνοντας wild card για το κυρίως ταμπλό.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν είχε στα αρχικά πλάνα της το 500άρι της Ντόχας και δεν είχε δηλώσει συμμετοχή, φαίνεται όμως πως άλλαξε γνώμη και πήρε τη wild card από τους διοργανωτές.

Έτσι, την επόμενη εβδομάδα (13-19 Φεβρουαρίου) θα αγωνιστεί στο Qatar Open, όπου θα βρίσκονται οι περισσότερες από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως η Σάκκαρη θα είναι στο Νο.5 του ταμπλό, μπαίνοντας από το Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού θα βρίσκονται ψηλότερα από εκείνη οι Iga Swiatek, Jessica Pegula, Caroline Garcia και Coco Gauff. Θα βρίσκονται ακόμα στην Ντόχα οι Daria Kasatkina, Belinda Bencic, Veronika Kudermetova, Victoria Azarenka και Elena Rybakina, μεταξύ πολλών ακόμα παικτριών από το κορυφαίο επίπεδο.

Μ' αυτό τον τρόπο γεμίζει και το πρόγραμμα της Σάκκαρη γι' αυτό το μήνα. Θυμίζουμε πως η Ελληνίδα παίκτρια βρίσκεται στο Linz και παίζει στο 250άρι της Αυστρίας (απόψε θα παίξει για τα προημιτελικά με την Donna Vekic), ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι στην Ντόχα (13-19 Φεβρουαρίου) και στη συνέχεια θα παίξει στο πρώτο 1000άρι της χρονιάς, στο Ντουμπάι (20-26 Φεβρουαρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots