WTA
Σάκκαρη: "Είμαι χαρούμενη που γύρισα το tie-break"

 
Σάκκαρη: "Είμαι χαρούμενη που γύρισα το tie-break"
tn team Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 22:04

H Μαρία Σάκκαρη έμεινε για μια ακόμα φορά ευχαριστημένη από την εμφάνισή της στο Linz της Αυστρίας και το κομβικό tie-break που ανέτρεψε και της εξασφάλισε το εισιτήριο για την 4άδα του Upper Austria Ladies Linz.

"Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις μια καλή σου φίλη, δεν μπορείς να πανηγυρίσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου όπως στους άλλους αγώνες. Η Donna ξεκίνησε τη χρονιά πολύ καλά, είχε ένα εκπληκτικό Australian Open και ήξερα πως ήταν σε καλή φόρμα. Με έχει κερδίσει πολλές φορές και είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις όταν είναι σε καλή κατάσταση", είπε η Σάκκαρη στην Barbara Schett για τη συνέντευξη που έδωσε μέσα από το court, αμέσως μετά τη νίκη της με 6-3, 7-6 (8) επί της Donna Vekic για τα προημιτελικά του Linz.

Αυτή ήταν η 1η νίκη της Σάκκαρη επί της Vekic μετά από 3 διαδοχικές ήττες που είχε από την Κροάτισσα, ενώ πολύ σημαντικό ήταν το ότι ανέτρεψε το tie-break και απέφυγε το 3ο σετ, αφού είχε βρεθεί πίσω με 3-6 και με 6-7, σβήνοντας 4 set points.

"Νομίζω πως συνολικά έπαιξα καλά, ήμουν καλή από την baseline, σίγουρα έκανα και κάποια λάθη που δεν έπρεπε να κάνω, η επιλογή χτυπημάτων δεν ήταν η καλύτερη σε κάποιες στιγμές, ειδικά όταν σέρβιρα για το ματς. Αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, ποτέ δεν μπορείς να κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενη που βρήκα τον τρόπο να κερδίσω, ειδικά στο τέλος που κατάφερα να γυρίσω το tie-break", πρόσθεσε η 27χρονη Ελληνίδα.

Αύριο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του τελευταίου προημιτελικού, μεταξύ της Petra Martic και της Clara Tauson.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots